2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهام بچه هشت ماهرو سقط کرد بعدش دوباره باردار شد و الان بعد از ۲۵ سال پسره جوونش صحیح و سالم یه شب خوابید صبح بیدار نشد خودش میگه داره تقاص میده

در خاموشی های من فریاد هاست.

یکی از آشناهام بچه هشت ماهرو سقط کرد بعدش دوباره باردار شد و الان بعد از ۲۵ سال پسره جوونش صحیح و سا ...

پسرش چرا باید تقاص مادرش رو پس بده؟ عدالت نیست

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

من و چقدررررررر هنوز بعد از ۱۲سال ناراحتم مخصوصا بعد از برنامه زندگی پس از زندگی واقعا برکت از زندگیم رفت توبه کردم الهی خدا و اون بچه منو حلال کنن نکن هیچ کس این کار رو نکنه خیلی بده 😞الانم باردارم و عر لحظه اون توی فکرمه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

دوستم سقط کرد، هیچ اتفاقی براشون نیفتاد 

عموما هم بهشون گفتم بعد سقط برن تراپی و خداروشکر از نظر روانی تونستن زود بگذرند از اون مرحله 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم شنیدم که مادره میگفت بچه سومم رو خودم سقط کردم هفته های اول بارداری 

شوهرم زود مریض شد و فوت کرد پسرم هم ضربه مغزی شد تا الآن هم گرفتاریم 

و میگفت خیلی پشیمونم که اینکارو کردم اگه برگردم عقب نمیکنم 

شاید اگه بچه بود شوهرم دیر تر فوت میکرد و پسرم مشکل نداشت