2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی 😶‍🌫️

410 بازدید | 67 پست

سلام خانوما من واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم اخه بدنم به نوار بهداشتی از هر مدلی پد پارچه ای هم حساسیت داره تمام راه هارو امتحان کردم اصلا نمیتونم استفاده کنم بدنم دونه های زیادی میزنه و میخاره .باکره هم هستم نمیدونم کاپ قاعدگی آیا برای دخترای باکره هم هست؟

چون من الان ۷ساله دارم مدام میرم دستشویی و نمیتونم از پدی استفاده کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که چند وقت پیش توی یکی از نوار بهداشتی ها یا سوسک پیدا کردم دیگه فقط یک مارک میگیرم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

نه متاسفانه داخل سایت مارکی که من خریدم نوشته برای دوشیزه ها نمیشع

اع واقعا 🥲نمیدونم چیکار کنم کاش زودتر ازدواج میکردم واقعا دارم اذیت میشم ینی تا موعد پریودیم نزدیک میشه دوست دارم بمیرم

مای لیدی بنفش هم استفاده کردی؟

من آبی رو استفاده میکنم خیلی خوبه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اع واقعا 🥲نمیدونم چیکار کنم کاش زودتر ازدواج میکردم واقعا دارم اذیت میشم ینی تا موعد پریودیم نزدیک ...

پد ضد حساسیت باید باشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اسی مایلیدی آبی سوپر پد استفاده کن خیلی خوبه

وای 😶‍🌫️نوار بهداشتیا اصلا جالب نیستن برام اینقدر تنفر دارم ازش

خیلی بده ولی با کیفیت ترینش مای لیدی آبی سوپر پد هست