2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل همسرم خیلی بده آیا

146 بازدید | 16 پست

اول از خوبیاش بگم.خیلی مهربونه باادبه خانواده دوسته خوش قیافس و... ولی بچه ها من از اول با شغلش مشکل داشتم مشاور املاک داره و در کنارش ساختمان سازی هم انجام میده..حس میکنم بقیه دید منفی نسبت به این شغل دارن..مثلا میگن بعضیاشون کلاه بردارن یا درآمدشون شبهه داره چمیدونم از این حرفا..خیلی باهاش صحبت کردم میگه واقعا اینجوری نیست همه مشتریام ازم راضی بودن و...ولی بچه ها من دلم صاف نمیشه..گاهی بهش میگم باید ازت جدا بشم ولی از طرفی فکر میکنم تواین دنیایی که همه خائن و بد شدن این لااقل اینجوری دیگه نیست سرش به زندگی خودش گرمه...تو دوراهی موندم نمیدونم تصمیم درست چیه..از طرفی دلم براش میسوزه

خب شاید شوهرت منصفه

ولی همه جا همین نظرو دارن

که املاکیا کلاه بردارن چشم چرونن

من دوتا خونه خریدم و عوض بدل کردم یه املاکی سالم ندیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی هر شغلی که فکر کنی میشه درآمد حرام داشت اتفاقا من مشاورین املاکی دیدم که بسیار شریف هستن در مقابل معلم دیدم بسیار بی خدا اصلا به عنوان شغل نیست عزیز دلم همه چی از ذات فرد میاد شما هم حرمت همسرت رو با شغلش نگه دار و شکر خدا کن 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا بخاطر شغلش میخوای جدا شی؟پس عقل نداری و خوشی زده زیر دلت که بهونه الکی میگیری.وقتی خائن نیستتتتتت دست بزن نداره خرجیتو میده و....انقد عصبی شدم ک واقعا نمیتونم جوابت رو بدم.فقط اینو بگم جدا شو تا یکی بهتر از تورو بنشونه جات و اونوقت تو فقط میسوزی چون خواهی دید ک مرد های امروزی چقد خائن و کثیفن.حرفی ندارم باهات

بعضیا ناراحتن که شوهرشون راننده اسنپه اونوقت شما ناراحتی شوهرت دوتا کار خوب داره 

مگه می‌ره زورکی از جیب بقیه پول می‌کشه بیرون 

کارشه زحمت می‌کشه پول در میاره 

ناراحتی؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35