2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل همسرم خیلی بده آیا

98 بازدید | 12 پست

اول از خوبیاش بگم.خیلی مهربونه باادبه خانواده دوسته خوش قیافس و... ولی بچه ها من از اول با شغلش مشکل داشتم مشاور املاک داره و در کنارش ساختمان سازی هم انجام میده..حس میکنم بقیه دید منفی نسبت به این شغل دارن..مثلا میگن بعضیاشون کلاه بردارن یا درآمدشون شبهه داره چمیدونم از این حرفا..خیلی باهاش صحبت کردم میگه واقعا اینجوری نیست همه مشتریام ازم راضی بودن و...ولی بچه ها من دلم صاف نمیشه..گاهی بهش میگم باید ازت جدا بشم ولی از طرفی فکر میکنم تواین دنیایی که همه خائن و بد شدن این لااقل اینجوری دیگه نیست سرش به زندگی خودش گرمه...تو دوراهی موندم نمیدونم تصمیم درست چیه..از طرفی دلم براش میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات نگهش داره اره کلا وجه جالبی نداره ولی کار کاره خداروشکر کن دستش به دهنش میرسه مشکل مالی نداره 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الکی زندگیتو خراب نکن برو یه سر ب تاپیک های طلاق بزن ببین آرزوشونه همچین شوهری میداشتن حالا تو بخاطر چه چیزای چرتی می خوای طلاق بگیری یا با شوهرت بد بشی بخاطر شغلش؟ بیا شوهرامونو عوض کنبم شوهر من کارمنده یه خونه فوق نقلی کوچیک داره با یه پراید حقوق هم ک میدن فقط هفته اول پول داره سه هفته بعدشو باید فقط آب و نون خشک بخوری . تازه خیانت هم می کنه تقریبا کچل هم هست . چاق هم هست بد اخلاق و وسواسی هم هست نماز هم می خونه قرآن هم می خونه مسافرت سالی یه بار اونم زیر ۴ روز می بره. اگ اوکیه بیا.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....