2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه و تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 18 پست

تیزهوشان هیچ وقت مد نظرم نبوده و به نظرم جای خوبیه  فقط برای کسایی که روحیه بالایی دارن به خاطر اینکه اونجا رقابت خیلیییی شدیده سخت گیری بیش از حده و باید روحیه فولادین داشتع باشی که من تو خودم ندیدم اما نمونه به نظرم خیلی بهتره 

من خودم امسال دهمم و رشته انسانی و ازمون فرهنگ دادم که اونم یه جورایی نمونه دولتی کتاب تست اصلا نداشتم فقط میتونم بگم برا نمونه روی درسای نهمت خیلییی تمرین کن و تست بزن 

لازم نیست حتما کتاب تست بخری میتونی بری توی گوگل و سرچ کنی ازمون های نمونه و تیز هوشان 

طبق تجربم برای نمونه ازمون هدی تستی تیزهوشان کار کن چون سطحش بالاتره و وقتی بری سر جلسه آزمون نمونه دولتی برات آب خوردن میشه 

منم خیلی استرس داشتم ولی بد به دلت راه نده امسال بین ۵۰۰ نفر معدل ۲۰ قبول شدم و واقعا سخت بود اما اگه رو درسا نهم مسلط باشی کارت راحته

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

عزیزم برا تیزهوشان ششم هم اطلاعات دارین من برا پسر هوش کمپلکس و اسمارتیز گرفتم کافیه حل کنه

هوش کمپلکس کتاب خوبیه اون یکی رو اطلاع ندارم ولی آزمون های سال های گذشته هم خیلی مهم و خوبه حتما کار کنه

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.