2777
2789

نسبت به کارایی که تا الان کرده بی‌توجهی‌اش بی‌مسئولیتیاش ی‌محبتیاش واقعاً سردم کرده چند روز پیش باهاش بحث کردم خودش مقصر بود معذرت خواهی هم نیومد بکنه من خونه نبودم این خونه بوده یه نفر مثل اینکه سعی داشته درو باز کنه این رفته درو باز کرده بعد اون مرده گفته اشتباه شد و رفت بعد شک این سمت من رفته رگشته به من میگه دلیل این همه سردی تو فهمیدم کلیدبه کی دادی اومده دست رو قرآن می‌ذاره از دیشب سرم داره درد می‌کنه بعد ۹ سال زندگی منو اینجوری شناخته هر تهمتی که خواست بهم زد جلوی بچه منو خرد کردعوض معذرت خواهی کردنش اومدی گند دیگه زد با این حرفش چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر بد😑

شانس من ب روایت تصویر شوهر منم بد بینه همین مونده ی اقااشتباهی بخاد درو بازکنه یاخدا این ی موردو ازمن دورکن😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خب شاید بدبخت اشتباه اومده جلوی در. شوهر منم انقد حواس پرته یه بار اشتباهی همین طوری پله ها رو آمده بوده بالا ما که طبقه سه بودیم رفته بود طبقه چهار در خونه زده بود دیده بود یکی دیگه درو باز کرده همین طوری نگاه کرده گفته عههه این که خونه من نیست برگشته بود 😂😂. خیلی هواس پرته. انقد وسیله جا گذاشته تو تاکسی یا می‌ره مغازه یه وسیله میخره دوتا یادش می‌ره. از این مردا زیاد هستن. شوهرتم شکش بی جاست. تو بگو سردی من به خاطر رفتار خودته درست رفتار کن ببین من چطوریم برات. نه اینکه تهمت به من بزنی.