2777
2789

لطفااا بگین

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
گزارشش بزن روش کم شه کی بوده چی گفته؟

میگه چجوری حس جنسی و کم کنم، میگم تو گوگل بزن میگه نه میخوام خودت بگی چجوری و فلان. یه پسره 17 سالشه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی سوال های بد میپرسه؟

نه اونجوری، همونایی که گفتم و میپرسه ولی خیلی پیام میده خسته شدم

سربحثومیخوادبازکنه لغودوستی کن

لغو دوستی کجاست برا من نیستش

لغو دوستی بزن و دیگه درخواست هیچکس رو قبول نکن تا دوست نشی نمیتونن بهت پیام بدن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

لغو دوستی بزن و دیگه درخواست هیچکس رو قبول نکن تا دوست نشی نمیتونن بهت پیام بدن

برا من لغو دوستی نیست، فقط حذفه که اونم حذف پیاماس

قیمت دوستان من روبزنبراهمه هست

بخدا برا من نیستتت