2777
2789
عنوان

شصت گرم طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داخل کشوها و قفسه‌ها زیر یا پشت تختپشت یا زیر مبل لای لباس‌های فصل قبلداخل کیف‌هایی که شاید مدتی است ...

دقیقا تک تک اینا رو گشتم . لباسای زمستان پشت کشو مبل  فدش کیف چمدون تخت رخت خواب .حتی رخت خوابهای  بدون استفاده. جیب مانتو 

خیلی ناراحتم اصلن

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
خدا کنه بیاد این عکس

الان انجام میدمگ فقط من باید بنویسم جعبه طلا

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
دقیقا تک تک اینا رو گشتم . لباسای زمستان پشت کشو مبل فدش کیف چمدون تخت رخت خواب .حتی رخت خوابهای ب ...

انشالله توی خونس .

پیدا شد بگو خوشحال میشم

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

پیدا شد؟

نه متاسفانه.... تو این اوضاع اقتصادی