اگه اسهال هم گرفت تا عصری یعنی ویروسه دختر منو ی بیست روز پیش گرفت ی هفته تمام عذاب کشیدیم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چجوری خوبش کردی؟نمیدونم از کجا می گیرن این ویروسای لعنتی رو
چهار بار بردم پیش بهترین متخصص های شهرمون همش آمپول و شربت میدادمش تا ی هفته گذشته خوب شد من دیگه فکر میکردم دخترم میمیره😔
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وااای منم دفعه قبل گفتم می میره دخترم انقد که بدحال بود چن روزه خوب شد؟
ی هفته طول کشید دیگه روز هفتم خوب شد اره دختر منم وحشتناک بود دکتر گفت این ویروس باید از بدنش بره تا سچهفت روز هم طول میکشه من روزی دوبار میبردم آمپول ضدحالت تهوع میزدیم بهش یکم کمتر میآورد بالا ولی اسهالش آب خالی بود اونم روزی بیست سی بار
سلام حتماً ببرش دکتر بچه منم ده ماهه هست اسهال داشت کمی هم تو مدفوع اش خون بود دکتر گفت ویروس گوارشی هست نمیدونم از کجا گرفته چند روزی بستری اش کردن الحمدالله خوب شد خیلی تبش بالا بود
وااااای دقیقا ویروسی که تو زمستون گرفت حریف تعویض پوشک نبودم فقط مدفوعش آب زرد بود مرسی برای توضیحات ...
انشالله هرچه زودتر خوب بشه ولی خدا کنه این ویروس نباشه اگر بود حتما پیش دکتر خوبی ببر