2777
2789
عنوان

روزایی که به سختی میگذره

73 بازدید | 7 پست

کلی برنامه واسه تابستون داشتم که جنگ شروع شد😂

از منفعل بودن بیزارم

میخواستم برم جایی مشغول به کار بشم ولی چون امتحانات افتاده شهریور عملا هیچ جا دیگه نشد برم

دوستام که ماشالله خونوادشون اجازه نمیدن بیان بیرون😐

تنهاییم که میرم چون شهرمون کوچیکه از یه حدی بیشتر کسل کنندست

انگاری میخوام بچه هاشونو ببرم بدم دست آقا گرگه😂😂اکثرا دانشجوییم یا دانشگاهم تموم کردن

بچه نیستن که خونواده نذاره بیان بیرون😒چجوری تابستونو میگذرونن اینا....

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
کدوم شهری

شهرای غربی

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خانواده ها باهم متفاوت گلم

عزیزم اینو متوجه ام

منم هرجایی یا هر ساعتی که نگفتم بیرون باشیم نهایت یه کافه یا سینما میرفتیم

بعد جالب اینه دخترشون شهر غریب رفته دانشگاه فقط اینکه تو شهر خودمون بیان بیرون مشکل دارن نمیفهمم

نمیدونم فدات حتما یه دلیلی دارن واسه خودشون🤷‍♀️

آره

میگن اینجا زشته دختر بره بیرون🤕به هرحال موفق بمونن