2777
2789
عنوان

دلم واسه خواهرم کبابه😔

366 بازدید | 13 پست

چرا باید تو این خانواده به دنیا میومد با کلی تنش تبديل به یک بچه ی عصبی و پرخاشگر شده روزی نیست فحش نخوره..سرشب رفته بود دستشویی داشت برای خودش شعر میخوند میخندید برادر عوضیم خواب بود در اتاقشو باز کرد بهش گفت ببند دهنتو دیگ همون لحظه دمپایی دستشوییش افتاد رو قالیچه مامانم دعواش کرد یعنی اومد تو اتاق خنده رو لباش خشک شد اول بغض کرد بعد چند دقیقه زد زیر گریه.اون صحنه یادم میاد اتش میگیرم 

تازه تو این هفته دو تا اتفاق بد براش افتاد سرش شکست پرخون شد رفتیم بیمارستان و بخیه .. و باز نوک مداد تو پاش گیر کرده..خاک بر سر من که هیچکار نمیتونم واسش انجام بدم😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نصف شب اخه آهنگ؟ی جنبه ای راست میگن خب شب برای خوابه نه اهنگ..ولی واکنش تندی داشتن

ساعت ۹ بود اون داداش عوضیم بیکاره صبح تا ظهر میخوابه بچه سر و صدا کنه فحش میده شب میخوابه فحش میده..۲۸ سالشه کارش فقط درست کردن دعوا و مواد کشیدنه

ساعت ۹ بود اون داداش عوضیم بیکاره صبح تا ظهر میخوابه بچه سر و صدا کنه فحش میده شب میخوابه فحش میده.. ...

اهان فکر کردم الان میگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

ساعت ۹ بود اون داداش عوضیم بیکاره صبح تا ظهر میخوابه بچه سر و صدا کنه فحش میده شب میخوابه فحش میده.. ...

اوه هیچ چیز به اندازه محیط ادمو مریض نمیکنه ! 

بچست؟ چند سالشه؟ 

چند وقت دیگه فراری میشه از اون خونه