دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4318 عنوان خانما به دعاتون نیاز دارم 39 بازدید | 4 پست فردا یه کاری دارم دعا کنید بشه محتاجم به دعاتون ✨💕اگه صلاحه که بشه چون خیلی نیاز دارم بهشخانمهای قشنگ و مهربونم اگه نتونستم بهتون جواب بدم انشاالله فردا جواب میدم ممنونم ازتون 🦋🌙 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈 1404/04/30 | 03:03 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4318 با انزژی خوب حرکت کن ایشاالله ک خدا برات میسازه مرسی عزیزم خیلی انرژی مثبتی دادی بهم🦋💕✨ انشالله به حق خدای رنگین کمان خدا برای خودتم بسازه❤️ من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4318 ان شاالله خیر باشه 🤲🏻 مرسی عزیزدلم انشالله شما هم به حاجت دلتون برسید 🦋 🌈 🌿 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈