2777
2789
عنوان

خانما به دعاتون نیاز دارم

39 بازدید | 4 پست

فردا یه کاری دارم دعا کنید بشه محتاجم به دعاتون ✨💕

اگه صلاحه که بشه چون خیلی نیاز دارم بهش

خانمهای قشنگ و مهربونم اگه نتونستم بهتون جواب بدم انشاالله فردا جواب میدم ممنونم ازتون 🦋🌙

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با انزژی خوب حرکت کن ایشاالله ک خدا برات میسازه

مرسی عزیزم خیلی انرژی مثبتی دادی بهم🦋💕✨ انشالله به حق خدای رنگین کمان خدا برای خودتم بسازه❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ان شاالله خیر باشه 🤲🏻

مرسی عزیزدلم انشالله شما هم به حاجت دلتون برسید 🦋 🌈 🌿