2777
2789
عنوان

چرا به حرف نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 47 پست
اره راست میگی بخدا میترسم

نترس بابا. خدا رو شکر حرف می‌زنه دیگه جمله میگه اما کمتره. ترس زمانی معنی داره که داشته باشی که بچه اصلا حرف نزنه و یه کلمه هم نگه. خدا رو شکر حرف میزنه بچه ات. نگران نباش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم پس یاد میگیره آخه میدونی چیه من خیلی بداخلاقی کردم با بچم همش دعواش میکردم یوقتایی میزدمش و هم ...

ممکنه تاثیر داره بچه می‌ترسه. دعواش نکن خدایی نکرده لکنت میگیره. من خودم هم دست تنهام خیلی سخته با بچه سر و کله زدن آدم گاهی اوقات از کوره در می‌ره. تا جایی که میتونیم باید کنترل کنیم خودمون رو. چون تو سن حساسی هستن ممکنه یه بار بترسه بچه خدایی نکرده لکنت بگیره. یا شب ادراری میگیرن. 

ممنون مثلا عدد ۱ تا ده بیشترشو میگه جز ۴ و ۸

خواهش میکنم. خب خیلی خوبه که. خیلی پس حساسی فک کنم. بچه ات مشکلی نداره که گلم عدد رو هم می تونه بگه. باهاش کار کن جمله سازی رو راه میفته. کتاب داستان زیاد براش بخون. 

ممکنه تاثیر داره بچه می‌ترسه. دعواش نکن خدایی نکرده لکنت میگیره. من خودم هم دست تنهام خیلی سخته با ب ...

وای تو رو خدا نگو بخدا بیشتر میترسم 

غلط کردم اخلاق بدی داشتم 

خیلی بد اخلاق بودم خیلی 

الانا اصلا اینجوری نیستم مهربونی میکنم همش

نمیدونم چه غلطی کنم ینی بخاطر من حرف نیومد؟

ترس چجوری ممکنه ؟

خواهش میکنم. خب خیلی خوبه که. خیلی پس حساسی فک کنم. بچه ات مشکلی نداره که گلم عدد رو هم می تونه بگه. ...

اره دستت درد نکنه 

خداروشکر اینارو میدونه اسمای فامیلا هم بلده

فقط مشکل جمله سازیه 

وای تو رو خدا نگو بخدا بیشتر میترسم غلط کردم اخلاق بدی داشتم خیلی بد اخلاق بودم خیلی الانا اصلا اینج ...

خب الان که اخلاقت خوبه. بچه هم که مشکل نداره حرف میزنه. چرا الکی به خودت استرس میدی. اینا رو گفتم که دعواش نکنی نترسه. پسرا یکم شر و شیطونن بیشتر از اینکه یاد بگیرن کنجکاون. دنبال کشف کردن تا حرف زدن. 

اره دستت درد نکنه خداروشکر اینارو میدونه اسمای فامیلا هم بلدهفقط مشکل جمله سازیه

خب خیلی خوبه که. برای جمله سازی ازش بخواه مثلاً وقتی آب میخواد بگو آب بدم به پسر قشنگم، آب بده یا نون بده. کم کم یاد میگیره. از جمله های دو کلمه ای یا تک کلمه ای شروع کن که راحت باشه. مثلاً بیا، بده، بریز، 

خب الان که اخلاقت خوبه. بچه هم که مشکل نداره حرف میزنه. چرا الکی به خودت استرس میدی. اینا رو گفتم که ...

کلا بداخلاقیم همیشگی نبود شاید یبار در روز منظورمه..ولی دورش میگردم عشقمه.حرفات دقیقا درسته بخدا گل گفتی 

کنجکاوی دارن دوسدارن بفهمن چه خبره و ...

انشالله بچه من و هم بچه شما حرف بیاد از خدا میخام

خب خیلی خوبه که. برای جمله سازی ازش بخواه مثلاً وقتی آب میخواد بگو آب بدم به پسر قشنگم، آب بده یا نو ...

اره بده و بیا و اومد و وایستاد بلده

بریز  یاد نگرفت یا یچیزای دیگه

اره بده و بیا و اومد و وایستاد بلدهبریز یاد نگرفت یا یچیزای دیگه

یاد میگیره همینکه کلی کلمه و جمله میگه یعنی قدرت تکلم و شنوایی صحیح و سالمه‌. و به مرور زمان تکمیل میشه. هر چی بیشتر با بچه ها صحبت کنه بیشتر کتاب داستان بخونی کلمات و جملات بیشتری یاد میگیرن. 

یاد میگیره همینکه کلی کلمه و جمله میگه یعنی قدرت تکلم و شنوایی صحیح و سالمه‌. و به مرور زمان تکمیل م ...

ممنونم ازت گلم بابت وقتی که برام گذاشتی و بهم توضیح دادی همه چیو 

متشکرم 🌹