نترس بابا. خدا رو شکر حرف میزنه دیگه جمله میگه اما کمتره. ترس زمانی معنی داره که داشته باشی که بچه اصلا حرف نزنه و یه کلمه هم نگه. خدا رو شکر حرف میزنه بچه ات. نگران نباش.
کم کم پس یاد میگیره آخه میدونی چیه من خیلی بداخلاقی کردم با بچم همش دعواش میکردم یوقتایی میزدمش و هم ...
ممکنه تاثیر داره بچه میترسه. دعواش نکن خدایی نکرده لکنت میگیره. من خودم هم دست تنهام خیلی سخته با بچه سر و کله زدن آدم گاهی اوقات از کوره در میره. تا جایی که میتونیم باید کنترل کنیم خودمون رو. چون تو سن حساسی هستن ممکنه یه بار بترسه بچه خدایی نکرده لکنت بگیره. یا شب ادراری میگیرن.
خواهش میکنم. خب خیلی خوبه که. خیلی پس حساسی فک کنم. بچه ات مشکلی نداره که گلم عدد رو هم می تونه بگه. باهاش کار کن جمله سازی رو راه میفته. کتاب داستان زیاد براش بخون.
وای تو رو خدا نگو بخدا بیشتر میترسم غلط کردم اخلاق بدی داشتم خیلی بد اخلاق بودم خیلی الانا اصلا اینج ...
خب الان که اخلاقت خوبه. بچه هم که مشکل نداره حرف میزنه. چرا الکی به خودت استرس میدی. اینا رو گفتم که دعواش نکنی نترسه. پسرا یکم شر و شیطونن بیشتر از اینکه یاد بگیرن کنجکاون. دنبال کشف کردن تا حرف زدن.
اره دستت درد نکنه خداروشکر اینارو میدونه اسمای فامیلا هم بلدهفقط مشکل جمله سازیه
خب خیلی خوبه که. برای جمله سازی ازش بخواه مثلاً وقتی آب میخواد بگو آب بدم به پسر قشنگم، آب بده یا نون بده. کم کم یاد میگیره. از جمله های دو کلمه ای یا تک کلمه ای شروع کن که راحت باشه. مثلاً بیا، بده، بریز،
اره بده و بیا و اومد و وایستاد بلدهبریز یاد نگرفت یا یچیزای دیگه
یاد میگیره همینکه کلی کلمه و جمله میگه یعنی قدرت تکلم و شنوایی صحیح و سالمه. و به مرور زمان تکمیل میشه. هر چی بیشتر با بچه ها صحبت کنه بیشتر کتاب داستان بخونی کلمات و جملات بیشتری یاد میگیرن.