2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

84 بازدید | 13 پست

من فردا یه هفته میشه ک عقب انداختم پنجشنبه شب ترشح قهوه‌ای داشتم فکر کردم پریود شدم پد گذاشتم ولی فقط یکم ترشح قهوه ای بود از جمعه حدود دو سه قطره گاهی اوقات ترشح قهوه ای یا صورتی دارم سینه هام از سری های قبل ک پریود میشدم خیلی حساس شده یکم پیاده روی میکنم یا سرپا کار میکنم  کمر و دلم درد میگیره بعد ک میشینم یا دراز میکشم کلا دردش میوفته

۱۰ماهه اقدامم میدونم اگه بی بی چک بزنم منفی بشه تا چند روز حالم بد میشه و روحیه ام داغون میشه

به نظر شما میتونه از علائم بارداری باشه اینا یا فقط توهمات ذهنی منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم چیزی و نشون نمبده

بی بی بزن لااقل از سر در گمی در بیای. 

علت تاخیر پریودت و پیگیری کن 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

منم تو اقدامم بیبی زدم مثبته میترسم از کیستو ... باشه از بس اینجا میگن کاذب شده براشون ولی برای تو ا ...

عزیزم مبارکه مثبت کاذب خیلی کم پیش میاد ان شالله فردا ازمایشت مثبت میشه

میتونه باشه.آزمایش بده

سر بچه اولمم ۲سال ونیم طول کشید باردار بشم جوری که بی بی چک میدیدم از ترس منفی شدنش حال روحیم بهم میریخت واسه همینم الان خیلی سختمه بی بی چک بزنم