2777
2789

هرموقع وقت کنم و حسش باشه نماز میخونم

ایشالا خدا در ادامه توفیق بده دارم زیارت عاشورا رو هر شب میخونم

گاهی اوقات صلوات میفرستم و ذکر میگم

اینو با خدا خیلی حرف میزنم و کلا حس خوبی میگیرم

ولی نمیدونم چرا ازش دور شدم

حس میکنم از مسیرم منحرف شدم و گم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خودتو دوس داشته باشی که راهتو پیدا کنی

باید به خودت احترام بزاری، چیزای خوب برای خودت بخوای

تو اول در قبال خودت مسئولی ، وقتی برای حال خوبت تلاش کنی به خدا هم نزدیک میشی، خدا توی قلبته نه جایی بیرون

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

سلام دختر قشنگم 

کاری که من کردم و بلافاصله نشونه دیدمو مبخام برات تعریف کنم

نمازت که تموم شد برو سجده با خودت تکرار کن یعنی الان خدا داره منو میبینه یعنی الان ارتباط وصله یعنی الان ارتباط وصله و مستقیخ هرچی دارم میکم خدا میشنوه؟اینارو تکرار کن 

بعد قربون صدقه خدا برو باهاش عاشقانه و راحت حرف بزن مثلا من اینحوری حرف میزنم : خدای قشنگم خدای خوشکلم خیای دوستدارما دورت بگردم اخه تو چقدرخوشگلی نفسم تو چقدر مهربونی عشقم تو قلب منیا جیگر منیا ادامع بده از ته دلت به خدایی که عاشقته عشق بورز میتونی موقعه خاب یا هروقت که ارومی و راحت میتونی ارتباط بگیری انجام بدی چنان حس قشنگی سرتا پاتو میگیره که حد نداره خدارو کامل حس میکنی 

التماس دعا عزیزم الاهی به حق زینب به تمام ارزوهات برسی و اشک شوق بریزی

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱