2777
2789

ما رفتیم یه مهمونی خونه دختر خالم بعد تعداد زیاد بود همه رو مبل بودن. ودوتا صندلی کنار مبل ها بود من اونجا نشسته بودم رو یکیشم یه بچه فامیل نشسته بودش شوهر دختر خالم اومد گفت ک عه اینا رو برداریم جا بزرگ تر بشه و اومد صندلی رو کشید عقب و گفت پاشو زمین بشین 😐

و اون بچه رو هم بلند کرد حالا اون بچس من یه انسان بزرگم واقعا رفتارش زشت بود و وقتی داشت پیش دستی میداد چون من رفتم پایین بشینم برا من یادش رفت پیش دستی بیاره وقتی خانومش چایی اورد گفت پیش دستی نداری ؟ بعد یه دونه اورد گذاشت جلوم 

واقعا ناراحت شدم از رفتارشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا خیلی درگیر مهمون داری شده بودن آداب مهمون داری یادشون رفته بود فقط میخواستم پذیرایی بشید بقیه چ ...

یک بار هم خونه یکی از خاله هام بودیم روم پتو بود شوهرش اومد برداشت گفت ببرم واسه زنم 🫤

من اگه جای شما بودم هیچچچچی خونشون نمیخوردم وقتی هم میگفتند چرا نخوردی میگفتم منکه گفتم نذارید نمیخورم تا بفهمند بدم اومده اما بعضی افراد در کل اخلاقشون اینجوریه شاید اگه با اونها همین رفتارو بکنی بدشون نیاد