مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
نفرینشو نمیدونم ولی متاسفانه دو تا بچه ای ک تا اینموقع بیدار باشن مشخصه چقدررر شلوغ کار وخسته کنندن......بعنوان مادری ک بچش اذیت کن هستش میگم حق داره اعصاب نداشته باشه....
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
همسایه ما هم همینه ولی میدونم داد و بیدادش از ناتوانی و بیچارگیه، یه وقتایی یکی از بچه هاشو میارم خونمون با بچم بازی کنن، یه نوزادم داره اونم میارم نگه میدارم یه ساعت تا گریه نکنه و بمونه و گرسنه اش نشه،مادره طفلک یکم استراحت کنه
مدیر ساختمون خودمم..کلا ساختمون چهار واحده که صدای این زنه توی کل ساختمونه🤦🏻♀️
در این صورت می تونید بگید همسایه ها شاکی هستن سروصدا نکنه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!