2777
2789
عنوان

پشیمونم😭😭

366 بازدید | 25 پست

کلاس رانندگی  نوشتم  گواهینامه بگیرم

پشیمونم خیلی امروز نوشتم فردا کلاس دارم

اما پشیمون شدم خیلی اصرار کردم برم

اما حالا روحیم خوب نیست کاش نمی نوشتم😭😭

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا روحیت خوب میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حال روحیت بهتر میشه اگه بری

فکر نکنم

به بابام بگم ناراحت میشه

چون قبلا کلی اصرار کردم

الان اصلا اینقدر داغونم که نگو

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بروخودش یه پیشرفته

من ۵سال پیش میخواستم باخواهم برم هرکارکردم شوهرم نذاشت الان بچه کوچیک دارم میگه بروسال دیگه ولی من احساس ویادگیری قبلموندارم 

وتنهام 

خواهش میکنم حالا که شرایطشوداری بروبعداپشیمون میشی

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️

نمیدونم شرایطت چجوریه ولی کار خوبی کردی شاید حالت رو بهتر گرد

😭😭اتفاقا خوب نباشی مجبور باشی بری سخته

منم میخوام ثبت نام کنم خیلی خوبه

اگه خالت خوبه ثبت نام کن 

اگه نه فعلا به خودت استراحت بده بهتر شدی برو

گلم روحیم داغونهاز کسی دوسش دارم از دست دادمپسره بچه و ننه آدم سردی بودولی همین موضوع داغونم کرده😭� ...

پسره بره به درک 

خودت مهمی 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰