2777
2789

بچه ها من تا همین چند وقت پیش خیاطی کار میکردم میرفتم  ارایشگاه شینیون کارم بودم شینیونم میزدم بعدش باردار شدم تو همون ماه از دوتا شغلمم دراومدم بعدش جنگ شد من ترسیدم سقط کردم الان یه ماه میگذره دائما زنگ میزنن میگن بیا سرکارت تازه یه هفته بود کلاس زبانم ثبت نام کرده بودم برم اونم کنسل کردم تو این یه ماه مثل مرده متحرک شدم دلم هیچی نمیخواد منی که این همه فعال بودم الان صبح تا شب میخوابم همش گریه میکنم افسرده شدم فک میکنم دنیا برام تموم شده با اینکه ۲۰ سالمه چیکار کنم دوباره به سابق برگردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین برگرد سرکارت فعلا تا به مرور بگذرونی این دوران و تو اتاقت بمونی هیچی درست نمیشه جانم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گُل کشیدن

چشم استاد ولی فایده نداره تریاک بهتره معماله ارزی و تجارت و اینام میشه باهاش کرد🤣

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چشم استاد ولی فایده نداره تریاک بهتره معماله ارزی و تجارت و اینام میشه باهاش کرد🤣

🤣🤣ای جاااان

پس با همینا اوکی میشیم.

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

🤣🤣ای جاااانپس با همینا اوکی میشیم.

منتظرم همه چی و اوکی میکنم لوک میدم بیا 

فقط سیخ و سنگیا وافور تریاکش گرون درمیاد پام🤣

همین برگرد سرکارت فعلا تا به مرور بگذرونی این دوران و تو اتاقت بمونی هیچی درست نمیشه جانم

شوهرم میگه برو مشاوره به نظرت جوابگو هست میتونه کمک کننده باشه

شوهرم میگه برو مشاوره به نظرت جوابگو هست میتونه کمک کننده باشه

اره گلم ولی مشاور تا حدودی جوابه اول خودت باید بخوای از این حال و هوا بیرون بیای

دنگی حساب میکنیم🤣🫂

ژان ژان پس بیا🤣🤌یه دود دو دود بریم برای جا به جایی جهان 

اره گلم ولی مشاور تا حدودی جوابه اول خودت باید بخوای از این حال و هوا بیرون بیای

چجوری واقعا انگار هدفام گم کردم تو زندگیم حتی دلم نمیخواد از پنجره بیرون نگا کنم