2777
2789
عنوان

حاملم آب انار رو مالیدم به لب یعنی لب بچم قرمز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 72 پست

بگو داری شوخی میکنی🥹🥹من سر بچه اولم صبحونه ناعار شام بادمجون میخوردم وقتی بدنیا اومد اینقد سفید بود چشو میزد الانم ک ۲۱سالشع از سفیدی چشو میزنه تورو خدا نزنین ازین حرفا خوردن هر نوع خوراکی چ میوه چ غذا هیچ تاثیری رو پوست بچه ندارع فقط ویتامین بهش میرسونه اینا ژنتیکیه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یعنی اینکه زیتون بخورید چشم سبز میشه هم دروغه 🤣🤣🤣🤣

چرا زیتون چش رو سبز میکنه‌ولی قورمه سبزی پوست رو؟

از کجا انقد باهوشن که میدونن روی چی اثر بذارن؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه زیتون بخورید چشم سبز میشه هم دروغه 🤣🤣🤣🤣

واااای امام زمااااان😂😂😂😂

آقا ژنتیک گناه داره واقعاااا 🤣

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

فعلا معلوم نیس رخاره یا پسر ..نی نی پسر هم لب قرمزش قشنگ میشه

با این حساب یکم فسفر هم بخور هم برای خودت خوبه هم بچه 

بچه به خودت بره واویلاس 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فقط اونکه میگفت مو خوردم نپیچه دور گردن بچم خفه شه😐

این چی بود نصف شبی دیدم😑😑😑😑😑

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

نباید به کامنتت انقدر میخندیدم 😂😂😂

بخند راحت باش 

خدایی بچه لب قرمز ولی بدون مغز خوب نیس دیگه🙊

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تغذیه مهمه تو بارداری ولی دیگه خدایی بفهمین ژنتیک نقش اول و داره اینکه طرف نوشته من همش کشک خوردم و بچم سفیده ولی خودمو همسرم سبزه ایم ممکنه ب اجدادش رفته باشه ب عمه خاله عمو کسی خدایی کششششک اخهههه😭😭

کاربرایی که ادعای فهم و شعورتون میشه ،این خانوم یه چیزی شنیده بود خواست عنوان کنه ببینه راسته حالا .

حاضرم قسم بخورم۹۰درصد اونایی که دارن نمکدون میشن و چرت و پرت میپرونن هر چند وقت یه بار یه تخم مرغ میشکونن واسه اینکه چشمشون کردن .

منتها اینجا مجازیه کی به کیه بزار روشن فکر بازیشون و شو بدن 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷