2777
2789
عنوان

اون تاپیکه خیلی ترسناک بود

254 بازدید | 22 پست

با اینکه یکم ازش فعلا خوندم الان ی نفر دیگه راجبش تاپیک زده ک گویا خانمه جن رفته تو جلدش داستان زندگیش تعریف کرده از اول تا اخر این ماجرا منم الان میترسم بقیشو گذاشتم برا فردا ولی داستانش خیلی ترسناکه

کدوم‌تاپیک منم میخام

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک بده

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

لینک گذاشتی لایک کن

یکی از فامیلامون بنده خدا اینجوری شد دختره همسن خودمه میگه تو اتاق تنها بودم داشتم گریه میکردم یهو حس کردی یه چیزی کنارم وایستاده می‌ترسه می‌ره پیش مامان و باباش میگه من کیم اسمم چیه اینا هم میترسن میگن خدا رو صدا بزن زبونش قفل شده بود با بدبختی خوب شد

ایدیش اینه بزنید برید صفحه دو تاپیکش ک زده داستان داستان زندگی من اما ولی واقعی tootfarangiam

والا با این نمیشه