چجوری خوب میشم؟😂من زیر خاک دنبال خوب شدن نیستم دنبال اینم جدی جدی بمیرم زنده به گور نشم😂
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یادم باشه قبل مرگم وصیت کنم یه آجر کنارم بذارن اگر بهوش اومدم با اجره بزنم تو سر خودم تا کاملا بمیرم
به این چیزا زیاد فکر کردم ولی جوابگو نیست
یه جوری کفن رو میپیچن و اینقدر شن و ماسه میریزن روی ادم که زنده بشی هم نمیتونی تکون بخوری
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
بابام گفت الان زیاد میزارن تو سرد خونه بمونه بالاخره مشخص میشه اگر بخواد زنده بشه
بدبختی اینجاست الان همون روز جنازه رو میدن خاک کنی سردخونه ها جا ندارن
واقعنم بلندی ترسناکه ولی من از تاریکی نمیترسم برعکس آرامش میگیرم
نه من خیلی می ترسم
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) 😈 https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺