2777
2789
عنوان

چرا جدیدا اینجوری شده 😐😐😐

156 بازدید | 11 پست

تا یه کاربر آقا تاپیک میزنه خانما با ذوق میرن نظر میدن و صمیمی حرف میزنن چخبرتونهههه یجوری تحویلش میگیرن و صدتا صفحه هم جلو میره زشته واقعا قدیم آقا بود تو سایت تاپیک هم میزد خانما خیلی محترمانه و رسمی حرف میزدن آدم کیف میکرد حالا الان همین خانما اکثرا متاهل از تاپیک هاشون معلومه متاهل و بچه دارن چنان بگو و بخند میکنن بعد شوهراشون اگه با دختر عمو که هیچ خواهرش شوخی کنه خون بپا میکنن 😂😂😂

اسی تو خودت رو ناراحت نکن عیب نداره

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ناراحت نیستم عزیزم گفتم اون دسته از خانما بدونن که این کارشون چقدر زشت و بی حیاییه

چی بگم هرکس یه جوره 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

قضاوت چیه همینو یاد گرفتین خب کور که نیستیم دو دقیقه پیش به آقا تاپیک زده داریم میبینیم

حضرت محمد میگه کسی رو در حال زنا دیدی چشمتو ببند و رد شو، شماها نمیدونم چی در خودتون دیدید که برای همه حکم صادر میکنید، من تا بحال در تاپیک آقایی نظر ندادم ولی واقعا به شما مربوط نیست بقیه چیکار میکنن

حضرت محمد میگه کسی رو در حال زنا دیدی چشمتو ببند و رد شو، شماها نمیدونم چی در خودتون دیدید که برای ه ...

اینجا یه سایت تبادل نظره و بقیه راجب هم نظر میدن حضرت محمد راجب زنای متاهل احیانا نظری نداشته که یکم حیا رو حفظ کنن و با نامحرم بگو و بخند نکنن