2777
2789

ازدواج با آدم غلط با آدم چیکارا که نمیکنه 🙃

داشتم عکسام‌ از ده سال پیش به اینور تو کامپیوتر نگاه میکردم 

خیلی زیبا بودم با اینکه اندام لاغر و کشیده ای داشتم صورتم تپلی و خوش فرم بود . گونه های خیلی خوشگلی داشتم . پوستم خیلی سفید و شفاف بود. هیکلم تراشیده بود بدون هیچ ورزشی . موهام به قدری پرپشت بود که بدون اغراق پنج برابر موهای الآنم بود. دوتا خرگوشی بافته بودم هر کدوم تو مشتم جا میشد 

الان اصلا مو ندارم . چاق شدم هیکلم افتضاح شده صورتم افتضااااح شده تیره و لاغر و چشای گود افتاده  . اون نوری که تو صورتم بود دیگه نیست. اصلا دیگه دلم نمی‌خواد خودمو تو آینه ببینم .

خیلی از دوستام و فامیلا که می‌دونم شوهرشون اذیت نمیکنه و زندگیشون خوبه واقعا خوشگل شدن بعد ازدواج . 

حالا من مشت مشت قرص اعصاب میخورم و بی ریخت شدم 😔 کاش نمی‌رفتم سراغ عکسا 

حالم بده 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

گاهی وقتا یک نه و بله 

چه ها به زندگی آدم که نمیکنه!

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم منم ازدواج غلط کردم روان و اعصابم به هم ریخته شوهرمم حرف حالیش نمیشه فقط حرف خودشو میزنه فقط آرزوی مرگ دارم چقدر ماها بدبختیم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم کاش تو خونه بابام همیشه میموندم کاش زمان به عقب برمیگشت کاش یا بمیرم یا زمان به عقب برگرده چرا خدایی وجود نداره که صدای منو بشنوه ،بعد میگن چرا کافر شدی چون خدا صدامو نمیشنوه تو زجر و درد ولم کرده

نه عزیزم خداروشکر اینقدر مهربونه ازگل نازک تر به من نگفته تا بحال

خوش بحالت برام دعا کن امیدوارم زندگیتون لذت و خوشی باشه همه کاراتون راست و ریس بشه برام دعا کن یا بمیرم یا زمان به عقب برگرده دیگه امیدی ندارم که این درست شه

آخی عزیزم منم ازدواج غلط کردم روان و اعصابم به هم ریخته شوهرمم حرف حالیش نمیشه فقط حرف خودشو میزنه ف ...

اشکم در اومد 😭 چه عمری تلف شد چه آرزوهایی به باد رفت ... 

خیلی خواستم طلاق بگیرم نذاشتن 

نذاشتن با اونی که عاشقم بود ازدواج کنم 

که احتمالا زندگیم بهتر میشد . نمی‌دونم شایدم کلا شانسم داغونه با اونم به جایی نمی‌رسیدم . 

والا مجرد بودن تو خونه پدری خودش یه عذاب دیگه ای بود برای من 

ولی روحیه ام خوب بود همش فکر میکردم یه آینده درخشان منتظرمه شوهر میکنم زندگیم رومانتیک و فوق‌العاده شیرین میشه .

لعنت به شوهرم و بد تر از اون لعنت به مادر خبیثش ...

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

اشکم در اومد 😭 چه عمری تلف شد چه آرزوهایی به باد رفت ... خیلی خواستم طلاق بگیرم نذاشتن نذاشتن با او ...

من طلاق نگرفتنم بخاطر خودمه جراتشو ندارم ، من باکسی که دوستش داشتم ازدواج کردم ولی نمیدونستم فکر و رفتارش چیه اعتماد بنفسم اونده بود پایین تو ۲۵ سالگی فکر کردم میترشم خاک برسرم فقط ارزوی مرگ میکنم کاش امشب که خوابیدم دیگه بیدار نشم