2777
2789
درسته اما اون زمان آمادگیشو داشتم نمیدونم چرا انقدر شدید مایل بودم به این کار دلم می‌کشید برم حداقل ...

الان چی هنوزم دوست داری ؟ چند وقت میگذره 

لایک نکنید😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی هنوزم دوست داری ؟ چند وقت میگذره

سه سال و نیم از فوت پدرم گذشته الآن خودم مایلم بی‌درد بمیرم ولی الآن برای شستن حس مرموز و درک نشده‌ای دارم اون عطش اولیه رو هرگز ندارم 

این حس مرموزی که میگم رو حتی بعد دیدن پدرم داخل گور هم بعدا پیدا کردم همون لحظه مرده رو داخل گور میبینی چیزی نمیفهمی اما یک حس بسیار بسیار سنگین بعدترها آدم رو میگیره و شما عملا نمیفهمی از چی می‌ترسی 

سه سال و نیم از فوت پدرم گذشته الآن خودم مایلم بی‌درد بمیرم ولی الآن برای شستن حس مرموز و درک نشده‌ا ...

میفهمم چی میگی منم بالا سر مامان بزرگم بودم دفنش کردن یه حس سنگینی عجیبی داشتم تا مدتی

لایک نکنید😬
اتفاقا منم یادش افتادم ، کاش میشد باهاش ارتباط گرفت

عع شمام میشناختینش؟

یادتون میاد میگفت شوهرم بعد هر رابطه برام پول میزته؟؟😄

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ریمو ناخن که  گریه نداره 

تنها نکته غمگینش اینه که مرحوم جوون بوده، چقدر ذوق و شوق زندگی داشته و الان دیگه نیست 😢

من از فکر خواهرم خوابم نمیبرد اومدم اینستا تاپیک شما رو دیدم. 

من خودم رفتم از سردخونه جنازه خواهرم و گرفتم. 

وقتی بهم شماره یخچال دادن

وقتی رفتم کنار جنازه اولین بار تو پاکت مشکی بود 

تو غسالخونه که باهاش حرف زدم وقتی تو کفن سفید بود 

و تا وقتی گذاشتنش تو خاک یک لحظه تنهاش نذاشتم.

💔💔💔