2777
2789

از سر شب دخترم صد بار رفته دسشویی.تا یکساعت پیش که خابیدو تو خاب شروع کرد به گریه گفت جیش دارم بردمش نتونست ادرارشو کنه میگقت میسوزه.نگاه کردم بدنشو لکه های سفید داشت .بزور خابش کردم .چکار کنم زود خوب بشه.فردا هم میخام ببرمش دکتر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر دخترم گفت فقط تو لگن آب ولرم بشوننش توش بهوقاشق بتادین بریز  گفت پنج دقیقه بشینه بعد یه ژل شستشو هم داد زدم عالی بود وفعه بعد رفت دستشویی خوب شد

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
چرا همین امشب نبردیش بیمارستان سریع یه ازمایش ادرار ساده میگیرن دارو میدن که بچه درد نکشه تا جواب ...

خونه تنهام .شوهرم نبود وگرنه حتما میبردمش

اخه عفونت ادراری ک لکه های سفید نیست

شاید قارچه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟