سلام من برای یادگیری شنا ثبت نام کردم استخر به صورت عمومی ،جلسات اخرمون هست دیگه امروز به زور میگفت باید بپرید ۳متری منم پای دوچرخه بلد نیستم یکم یادمون داده بود،هولم داد به زور خودمو رسوندم به یکی دستشو گرفتم هی به زور میگفت پای دوچرخه برو منم بدنم قفل شده بود مغزم فقط فرمان میداد خودتو بکش بیرون،مربی میگه چرا بقیه میرن فقط تو و دو تای دیگه نمیتونید برید اونقدر بپرید قسمت عمیق تا یاد بگیرید اصلا این حرف اصولی نیست خودشون باید میپرید کم کم توضیح میداد کجای کارمون اشتباهه که نمیتونیم دوچرخه بریم،واقعا امروز اعتماد به نفسم صفر شد و کلی از قسمت عمیق ترسیدم ،مثل این میموند که به کسی که رانندگی بلد نیست ماشین بدی و بفرستی قسمت پر ترافیک شهر و بهش یه ادرس پیچ در پیچ بدی چیکار کنم به نظرتون ؟فعلا واسه فردا از مربی دیگه جلسه ی تکی گرفتم باهام دوچرخه تمرین کنه تا جلسه ی بعد یکم بتونم خودمو تو قسمت عمیق نجات بدم
از مربیت شکایت کن این روش یاد دادن خیلیی وقته منسوخ شده اخلاق مربیگری رو رعایت نکرده
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا خیلی سال قبل دایی ما به منم این مدلی یاد داد!! یه جلسه ای یادش گرفتم وگرنه الان زنده نبودم!!!
خدایی خیلی احمقانه بود کاری که کرد...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
اصلا برات مهم نباشه که چی گفته، اگه اینستا یا پینترست داری بگرد روش دوچرخه زدن صحیح رو آموزش دادن. ت ...
دیروز خیلی نگاه کردم امروز تا رسیدیم بدون هیچ توضیحی هل داد سه متری گفت جلسه ی قبل گفتم اونجوری کنید ،حالا جلسه ی قبل چیکار کرد؟تو خشکی یاد داد بهمون گفت تمرین کنید واقعا خیلی بی انصافی کرد مگه نباید پای دوچرخه وسط جلسات میگفت این نگه داشته آخر جلسه 😑
والا خیلی سال قبل دایی ما به منم این مدلی یاد داد!! یه جلسه ای یادش گرفتم وگرنه الان زنده نبودم!!!خد ...
من ادم استرسی هستم اخلاقمم یه جوریه که به زور چیزی یاد نمیگیرم اونقدر هولمون داده که از قسمت عمیق بدم میاد میگم چرا هول میدی اخه از پله بیایم پایین خودتم بیا تو اب اروم اروم مثل ادم یاد بده لامصب
نه نودل نداریم مبتدی هستیم جلسه نهم،یبار بیرون خشکی یاد داد بعد هول داد قسمت عمیق همین
عزیزم چقدرم استرسی هستی عضو شدی سریع تاپیکشو زدی
ببین اشتباه داره یادت میده اول باید با نودل بری
بعد موقع دوچرخه زدن خودت رو روی آب سوار کن و شل کن
من ادم استرسی هستم اخلاقمم یه جوریه که به زور چیزی یاد نمیگیرم اونقدر هولمون داده که از قسمت عمیق بد ...
متوجه هستم، باینحال سخت نگیرید میگذره و از طرفی مسئله سادهایه و میشه سریع جا بیوفته تو بدن...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
پای دوچرخه مال اول هست به نظرم، برای ما اینجوری بود البته...
یعنی جلسه ی اول؟شوهرمم میگه همیشه پای دوچرخه باید بعد از شناور شدن رو اب توضیح داده بشه تا آخر جلسه هی هنرحو تمرین کنه نمیشه که یهویی همینجوری یاد گرفت
الان من استرس جلسه ی بعد رو میکشم که باز هولم میده چیکار کنم