2777
2789
عنوان

ده روز عمل کردم خانواده شوهرم

1346 بازدید | 62 پست

فقط یک نصف روز مادر شوهرم اومد بیمارستان پیشم و دیگ رفت حتی برام ی سوپ نیاورد اومدم خونم یک شب با پدر شوهرم اومدن نیم ساعت نشستن و رفتن تا امروز یک هفته گذشته یبار هم بهم زنگ نزدن خیلی دلم گرفت دلخوری هم بینمون نیست همیشه وقتی من مریضم اونا فاصله میگیرن حتی من هنوز بخیه هامو نکشیدم عمل خارج رحمی انجام دادم باردار بودم لوله سمت راستم از دست دادم دخترم ۳ سالش حتی نگفتن بچه رو بیار ما بگیریم تا تو خوب بشی اینجا تاپیک زدم برا اینک دلم گرفته بود گفتم با شما حرف بزنم ...‌‌‌‌‌...مادرم سه چهار بار برام غذا درست کرد آورد اومد کارامو انجام داد ولی اون اصلا 🥺 حیف کادوهایی که براش می‌خریدم 

مادرشوهر همینه عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم کافی بوده همینه دیگه 

مادر فرق داره عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دیگ همین کارو میکنم پنج ساله عروسشونم هر وقت مریض بودم بی مهری دیدم واقعا دلم شکسته 😔

منم وقتی زایمان کردم برام هیچ کاری نکردن الان میگن بهتر حداقل دینی ندارن به گردنم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزممممم باور کن اینطور بهتره الان سختت باشه بهتره تا یه عمر منت سرت بزارن

میدونم ...سر زایمان دخترم بعد ۱۳ روز بهش گفتم مامان من ازت انتظار ی کاچی داشتم برگشت گفت منم مریض شدم نکن برام منم گفتم من مریض نشدم من زایمان کردم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌...من سادم بخدا هر وقت مریض باشه بهش میگم بیا بببرمت دکتر خاک تو سر من

خانواده شوهر من هم همینطورین. الان من باردارم ازشون هم دورم. یک بار زنگ نزده. من هیچ اصلا، به پسر خو ...

وای مال منم اینجوریه 

بعد بفهمه شوهرم سرما خورده بوده بهم میگه حواست بهش نباشه چشماتو در میارم😐خیلی آشغالن کلا

خانواده شوهر من هم همینطورین. الان من باردارم ازشون هم دورم. یک بار زنگ نزده. من هیچ اصلا، به پسر خو ...

الان به شوهرمم همینطور نکرد بهش زنگ بزنه لاقل بگو بیا اینجا غذا بخور هیچ‌‌‌‌‌‌‌‌..... شوهرمم هیچی نگفت