2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین بار با شما کی رفته مسافرت؟!عادیه تنها بره؟شما هم با دوستاتون میرن میتفرت؟من بودم نمیذاشتم بره

خیلی دعوا کردم ۲ سال پیش ولی بجایی نرسید

بعدم وقتی تصمیم گرفته بنظر من احترام می‌ذاره این مردمستبد؟ صددرصد نه 

بهتر مردا باید له شدن زیر فشار زندگی باور کن

نمیگم کار مکنه، اتقاقاکاری بودنشو دوست دارم واسه همین هم انتخابش کردم. اما حق داره بعد مدتی با دوستاش بره خوش بگذرونه یکم روحیه اش باز شه 

خیلی دعوا کردم ۲ سال پیش ولی بجایی نرسیدبعدم وقتی تصمیم گرفته بنظر من احترام می‌ذاره این مردمستبد؟ ص ...

دعوا نمیخواد قاطع باش بگو بری منم میرم مسافرت تنها ننو هیجا نمیبری میخوای فقط خودت خوش باشی اصلا خوشبین نیستم به اینجور سفرای مردونه

نمیگم کار مکنه، اتقاقاکاری بودنشو دوست دارم واسه همین هم انتخابش کردم. اما حق داره بعد مدتی با دوستا ...

وقتی زن میگیرن باید رفبقشون زنشون باشه 

اره میتونن هفته ای یکبار در حد ۲ ساعت پیش دوستاشون باشن ولی سفر مجردی واقعا بیشعوریهههه

وقتی زن میگیرن باید رفبقشون زنشون باشه اره میتونن هفته ای یکبار در حد ۲ ساعت پیش دوستاشون باشن ولی س ...

وقتی سه بار سفر با من بوده حالا یکی با دوستاش بره از نطرم ایرادی نداره. منم خب میرم با همکارام از اینجور سفر ها

دیگه کار از دعوا گذشته حوصله ندارم خودم

چ بگم والا انشالله خدا کمکت کنه عزیزم 

سر و کله زدن با همچین مردی واقعا سخته

ولی عزیزم میتونی از دعاهای قرانی و رحمانی استفاده کنی اگه بهش اعتقاد داری اونو اینجوری رامش کن تا ب حرفت گوش بده 

شوهرتم ک هست حلاله این کار و ۱۰۰درصدم نتیجه میده