2777
2789
عنوان

شوهرم با خانوادش بد شده

175 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

بعد از عقد همسرم که با پدر شون تو یک کاری سرمایه گذاری کرده بودن به پدر شون گفتن باید وکالت و ... بنویسید که این سهم منه و باید به منم سود بدید 

و اینکه پدر شو برای کمک  خرید خونه برای خودمون تحت فشار گذاشت ( البته گفت برمی گردونه)

من خانواده همسر مو دوستدارم درسته اختلافی هم پیش اومده و جدی نبوده اما احساس میکنم بی رحم شده هرچی هم بگم میگه شرایط اینجوری صدق می‌کنه!

اینم باید بگم داداش بزرگتر هست و سه تا برادر دیگه داره و خانوادش بینهایت به همسر من وابسته هستند

بنظرتون این نوع رویه می‌تونه تاثیر بد رو زندگی من بزاره؟ 

مشاوره برم ؟ 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول یاد بگیر تاپیکی میزنی جواب نظر برات میزارن بدی بای 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

نترس هرکسی برخوردش با بقیه فرق داره مگه تو با مادرت خوبی با بقیه همونجوری برخورد میکنی حتما یه چیزی ...

بله حرف تون درسته منم فرمون این مسیر و دادم دستش و خداروشکر خانوادش از چشم من نمیبینن اما برای اینکه زمانی در آینده تاثیر منفی نداشته باشه کمی منو نگران میکنه

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بله حرف تون درسته منم فرمون این مسیر و دادم دستش و خداروشکر خانوادش از چشم من نمیبینن اما برای اینکه ...

همه چیز بستگی به برخورد خودت داره فردا تو هم درست برخورد نکنی جوابت همینه ربطی نداره چون با خونوادش بده با تو بد شده