2777
2789

دیر یا زود داره اما ..‌‌.

بالاخره نوبت همه شهر ها میشه

حالا چون شما تو شهر خودت عدالت نبوده و مشکلاتی داشتی حق نداری ناله نفریناتو واسه شهر دیگه نگه داری

چون ماها تهرانو کرجیم حق شمارو نخوردیم که اینجوری میکنید،هر شهری مشکلات خودشو داره وگرنه ماها دزدی نکردیم که،اتفاقا بیشتر از کل کشور داریم مالیات میدیم و گرونی تحمل میکنیم 

شما هم اگر با شهرتون مشکلی دارید بهتره بجا جنگ و دعوا راه حلی پیدا کنید 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده گلم؟

تاپیک زدم دعا بارون بخونید

یه عده که برای شهرستان های اطراف هستن تاپیک رو ترکوندن و بی احترامی کردن که حقتونه و فلان

هر کی دوست داره دعای بارون بخونه بلکه خدا رحمی کنه

حالا دلیل این بی ابی هرچی میخواد باشه

خدا خودش صلاحمون میدونه،ما دعا میکنیم اگر صلاحمون باشه بارون میاد حتی چله تابستون 

اگرم نباشه خوب راضی هستیم ب رضاش

تاپیک زدم دعا بارون بخونیدیه عده که برای شهرستان های اطراف هستن تاپیک رو ترکوندن و بی احترامی کردن ک ...

ای داد از اینا بعضی هاشون رو واقعا درک نمیکنم انگار همه هم وطن نیستیم مگه این شهر و اون شهر داره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من یه تاپیکی زدم و نوشتم راهنمایی کنید و توهین نکنید یه عده دستشون درد نکنه راهنمایی کردن یه عده توهین کردن با اینکه گفته بودم ،،یا اینکه تو امضام زدم آقایون وارد تاپیکام نشید بعد آقایون میان نظر میدن 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

ای داد از اینا بعضی هاشون رو واقعا درک نمیکنم انگار همه هم وطن نیستیم مگه این شهر و اون شهر داره

بخدا همینو بگو

برگشته میگه ما شهرستانی هارو شده بکشن میکشن اب میکشن برای شما نگران نباش!!!

واقعا درکشون نکردم و نمیکنم 

یکی هم اومده میگه تو تابستون بارون بیاد کشاورزا فلان میشن !!!من نمیدونم اب نباشه اون کشاورز با چی ابیاری میکنه زمینشو

من یه تاپیکی زدم و نوشتم راهنمایی کنید و توهین نکنید یه عده دستشون درد نکنه راهنمایی کردن یه عده توه ...

دقیقا همینطوره

نی نی یار هم کاری نمیکنه

بخدا همینو بگوبرگشته میگه ما شهرستانی هارو شده بکشن میکشن اب میکشن برای شما نگران نباش!!!واقعا درکشو ...

مطمئن باش اینا همون جاهل هایی هستن که با چندقرون پول وطن فروشی میکنن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

دعای نزول باران

تُحْیی بِهِ مَا قَدْ مَاتَ، وَ تَرُدُّ بِهِ مَا قَدْ فَاتَ وَ تُخْرِجُ بِهِ مَا هُوَ آتٍ، وَ تُوَسِّعُ بِهِ فِی الْأَقْوَاتِ، سَحَاباً مُتَرَاکماً هَنِیئاً مَرِیئاً طَبَقاً مُجَلْجَلًا، غَیرَ مُلِثٍّ وَدْقُهُ، وَ لَا خُلَّبٍ بَرْقُهُ.

تا هر چه مرده است به آن زنده نمایی، و آنچه از میان رفته به ما بازگردانی، و آنچه آمدنی است بیرون آوری و به سبب آن روزی ها را وسعت بخشی، ابری در هم فشرده، کامبخش و گوارا و فراگیرنده و خروشان که بارانش دائمِ ویران کننده، و برقش فریبنده (بدون باران) نباشد.

درخت کاری کنید 

دمای زمین بالا رفته با گازای گلخونه ای مثل دی اکسید کربن

اگه هر نفر یک درخت بکاری به پاکسازی محیط کمک میشه هم گرمایی که به خاطر الاینده هاست اب بخار میشه و هم غبارا و خاکای محیط و کلی چیز دیگه

چرخه محیط زیست به خیلی چیزا ربط داره

الان تابستون انقدر داغ و گرمه که قابل تحمل نیست 

زمستون هم که بارون درست و حسابی نیومد

...