2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد گف با مادرم دعوا کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 47 پست
از اول اومد خواستگاری گفت کارم اینه؟ماهی یکبار میام؟ قراره تو یک اتاق خونه مادرم‌زندگی کنیم؟؟

اره چون دوست بودیم سه سال عاشقش بودم قبول کردم 

نمی‌دونستم خانوادش اینجورین

چون خودم خیلی آدم بسازی هستم 

دیدم خوبی فقط از طرف من فایده نداره

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
فک کردم آدمن ولی دیدم دارم به خودم خیانت میکنم با موندنم

دیگه هرچی شدبرنگرد تا خونه بگیره

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنگرد تا خونه بگیرنناراحته خواهر شوهرت بره خودش کارا ننش کنه یه عمر پدرو مادرت بزرگت کردن بری کلفت ...

والا کاش همینو بهش میگفتم 

اره چون دوست بودیم سه سال عاشقش بودم قبول کردم نمی‌دونستم خانوادش اینجورینچون خودم خیلی آدم بسازی هس ...

ای وای. پس عاشق شدی که این زندگی سخت و قبول کردی. و البته مشخصه خیلی دوستش داشتی که حاضر شدی با این شرایط بهش جواب بدی.پس بشین با خودش حرف بزن.‌با آرامش حرف بزن و خوب توضیح بده که این شرایط و نمیتونی و یک فکری کنه تا شما جدا از مادرش زندگی کنی. 

عزیزم این زحماتت به مذاقشون خوش اومده چرا نخواد برگردی بری پیش مادرش. موقعیت اینو ندارید جدا زندگی ک ...

اره 

فعلا اومدم خونه بابام 

حالا منتظرم شوهرم پول جور کنه 

والا کاش همینو بهش میگفتم

ببین اگه الان برگردی قید خونه و مستقل  شدن بزن اینو  از منی بسنو که تا ده سالگیم خونه پدربزرگم  بودیم

خودت میدونی خودت باید خودتو زندگیت نجات بدی

دیگه هرچی شدبرنگرد تا خونه بگیره

ببین اون یکی عروسشون ینی جاریم هم رفت 

میترسن مردم بگن این مادرشوهر با عروساش نمی‌سازه فراری میده 

واسه همین ب من میگن بیا

اگه برگردی دیگه  نمیتونی مستقل شی فشار  بیار بهش با زبون خوش  بهش بگو باید میتقل سیم دو روز دیگه میندازنمون بیرون الان به تو میگه وسایلتو جمع کن پس فردا با یه بچه باید اواره شیم بگواز یه خونه کوچیک شروع  کن

ببین الان کم بیاری بری باختی بدم باختی جواب تماسا و اینارو نده عاقبتت میشه مث جاریت 

زن نیستی  اگه بری اینهمه فحشت داده بی احترامی کرده

ببین اون یکی عروسشون ینی جاریم هم رفت میترسن مردم بگن این مادرشوهر با عروساش نمی‌سازه فراری میده واس ...

نری یه وقتا این زندگی نیست تو داری مردم عقل دارن میفهمن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

ای وای. پس عاشق شدی که این زندگی سخت و قبول کردی. و البته مشخصه خیلی دوستش داشتی که حاضر شدی با این ...

حرف زدم گفتم من هرچی خوب باشم مادرت راضی نمیشه حتی اگر بال دربیارم فرشته بشمم باز یه ایراد میگیره ازم

گفتم من دیگ نمیتونم بقیه عمرمو صرف راضی نگه داشتن مادرت کنم گفتم منم زندگیمو می‌خوام 

ببین اگه الان برگردی قید خونه و مستقل شدن بزن اینو از منی بسنو که تا ده سالگیم خونه پدربزرگم بودی ...

درسته می‌دونم 

اگ برم بدتر میشن 

منم حقیرتر 

ببین اون یکی عروسشون ینی جاریم هم رفت میترسن مردم بگن این مادرشوهر با عروساش نمی‌سازه فراری میده واس ...

اره نذار به هدفش برسه تا خونه نگرفتن نرو!!!!

هیچ مادری قید بچه هاش نمیزنه 

زنی که به نوه هاش رحم نکنه بگه برات زن میگیرم؟؟؟؟؟ میخوای به تو رحم کنه؟

دوروز دیگه  یه زنم برا شوهرت پیدا میکنه تاپیکات خوندم اینهمه فحش نفرین  بشور بساب بسه!!!!!!به خودت بیا برنگردی  مادر پدزتم قرار نیس جا تو زندگی  کنن که تصمیم بگیرن

شوهرتو تو مشتت بگیر