2777
2789
عنوان

هر آرزویی داری بیا

176 بازدید | 26 پست

🌷🌷🌷

🖤امام سجاد فرمود :

هرکس سه صلوات برای مادرم حضرت فاطمه س بفرستد

🖤 تمامی گناههانش بخشیده میشود 

🌿

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُكَ

🖤🖤🖤

انشالله در روز شهادت امام سجاد(ع) حاجتتون رو از دست مادرش فاطمه زهرا(س) بگیرین🖤🖤

❣ التماس دعا🖤🖤🖤

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات معمولی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من دختر ۲۸ ساله مجردم از زخم زبون پدر و مادرم خسته شدم دیگه کم آوردم دعا کنید یا مشکلم حل بشه یا بمی ...

الهی😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من دختر ۲۸ ساله مجردم از زخم زبون پدر و مادرم خسته شدم دیگه کم آوردم دعا کنید یا مشکلم حل بشه یا بمی ...

🥺🫂❤️دورت بگردم 

الهی زود ازدواج کنی با بهترین آدم 🫂🫂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107