2777
2789

خودم بگم اول

من همیشه میرفتم واسه مراسم ها و عروسی سالن دوست مامانم ولی

عروسی پسر داییم بود و تصمیم گرفتم این بار خودم آرایش کنم چون هم بلد بودم و هم وسایلش رو داشتم

بعد این دختر خاله صبحش من اومد نذاشت هی اصرار که بیا بریم آرایشگاه و...

من زنگ زدم اون سالن همیشگی گفت وقت زودتر لاید میگرفتی و به خدا نمیشه و...

خلاصه این به زور من و برد آرایشگاه محله شون که آره عالیه و فلانه و...

جاش خوب بود ها مثلا تمیز و شیک 

خلاصه اول دختر خالم نشست و قشنگ یعنی بگم گند زد تو صورتش قیافه اش دلقک شده بود🤡

این ابروهاش بور بود اون برداشته بود براش مداد ابرو مشکی کشیده بود🤡

بعد من که دیدم وضع اینجوریه 👀 گفتم نه من پشیمون شدم خودم میخوام آرایش کنم من بدو اون بدو 

خلاصه همون کار و با منم کرد🙂😂

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی داداشمم ارایشگره رید بهم

زن داییم بردم یه جا که طرف اصن بلد نبود چیکار کنه

تو کروناهم یه بار ارایش کرده بودم و عروسی داشتیم با ماسک رفتم بخاطر ماسک صورتم عرق کرده بود و ماسیده بود

وای😂😭😭😭

منم رفتم ۱۶ سالگی برای یه بافت ساده که مهمونی انچنانی هم نبود ، اومد شینیون زنووونه زد جلوی موها زنونه😭 خوبه اومدم خونه جلوی مو رو درست کردم ولی اومد ۷۰۰ هم واسه فرو کردن موهام داخل هم پول گرفت خودمم ارایش کردم شبیه .... شدم😭🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

یه بارم ارایشگره تر زد تو موهام 

کوتاه کرده بود ولی از دو طرف سرم دو دسته موی بلندد بودش

هعی

عروسی دخترعموم

پاشودم رفتم ارایشگاه،با کلی ذوق رفتم.

با مامانم گفتم اول من میشینم گف لباست چ رنگیه گفتم آبی

اومد پشت چشامو سایه سورمه ای کشید بالاشم کلییی اکلیل زد،وای شده بودم انگار ستاره دنباله دار

من گفتم یچیز خیلیی ساده و مات بزن برامم ی ستاره بزن پشت چشمم،این اومد سه تا ستاره برام زدرو همون سایه

مژه برام زد تا کارش تموم شد این مژه ۴‌.۵ دفعه کنده میشد

بعد اومد بجا رژ برام با همون سایه رژ زد

میگفتم بم اینه بده میگف نه سوپرایزه😐😐😐😐😐😐

خودمو دیدم هیچییی نگفتم چون اگ میگفتم دعوا میشد گفتم شوینده دارین گفت بله عزیزم گرفتم ازش کل صورتمو شستم اومدم بیرون

فکر کن ۹۹ اول های ۱۴۰۰ کاشت ناخن می‌گرفت ۸۰۰ به بالا 

بعد انگار بیل می‌کاشت 

یه جا رفتم موهام یخی کنه گفت اوکی 

موهام زیتونی کرد 

زرد هم نه زیتونی 😐

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

مجردبودم تقریبا ۱۷سالم بودعروسی پسر عموم رفتم ارایشگاه با یه من پشم و پیل یه ارایش خلیجی نشوند رو صورتم انگار ۲۷سالم بود🤣🤣🤣

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
عروسی دخترعمومپاشودم رفتم ارایشگاه،با کلی ذوق رفتم.با مامانم گفتم اول من میشینم گف لباست چ رنگیه گفت ...

وای لعنتی همه شون مثل همن هی میپرسن لباست چه رنگیه بعد سایه اون رنگی میزنن

اینم اتفاقا پرسید لباست چه رنگیه من گفتم قرمز، آشغال یعنی منو شبیه جن کرده بود.

اصلا باورم نمیشد اون من باشم.

مژه مصنوعی به زور هی من گفتم نمیخوام گفت نه خوشگله 

انقدر ضایع بودن ته هر مژه یه پولک بود🙂

خداروشکر میکنم شستم و خودم سریع یه آرایش ملیح کردم🫠

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

فکر کن ۹۹ اول های ۱۴۰۰ کاشت ناخن می‌گرفت ۸۰۰ به بالا بعد انگار بیل می‌کاشت یه جا رفتم موهام یخی کنه ...

وای بیل عالی بود🤣

ارایشگاه که نه ولی یبار تو سالن بودم و اسفنجی که استفاده میکردم خیس بود و کسی که زیر دستم بود چندشش داشت میشد😭😭منکه اونو عوض کردم ولی خب یادم نمیره چطوری نگام میکردخب چیکار کنم وقتی خیس باشه بهتره... البته نم دار باید میشد من خیس کرده بودم(نریزید سرم)