2777
2789
عنوان

خودکشی یکی از فامیلامون

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 39 پست

خودکشی اصلااسون نیس اصلا دیدم که میگم ببین دیگه اون به چه نقطه ای رسیده که این کارسختو کرده 

این دنیامون سختی زیادمیکشیم کاش حداقل اون دنیامون راحت باشیم😞😞😔😔

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا داداش  اما جدا😔😔 یاداوریش حالمو بد میکنه😭

ای بابا متاسفم دوست عزیزم

اخه جرا شمارو با اونا تنها گذاشتن شما ک میدونستی اذیتت میکنن دسترسشون نمیموندی

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

ببخش اگ ب فکرشی احتمالا اون دنیا داره عذاب میکشه تو بخشنده باش ببخشش 

البته من پیرمرد محلمون بهپ دست درازی کرد یادش میفتمابنبات تو دهنم بود کوفتم شد خییییییییلی حس بدیه 

اون طرف مرده منم دلم راضی نمیشه ببخشمش پیرمرده مسخره رو

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
ولی حق نداری چند نفردیگه رو با رفتنت بدبخت کنی میدونی چقد اون زنو بچش تنها میشن و بدبخت.....اگر مجرد ...

معتاد بوده وبی کار همون شاید الان برای بچه هاش بهتر باشه بقیه چون یتیم هستن بیشتر هوا شونا خواهند داشت  تا وقتی که یه پدر که هیچ حمایتی نمی کنه بالای سرشون باشه