2777
2789

بخاطر کمبود نور نیس؟؟؟

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لجم به پارچ اب تو گلدونش خالی کردم !

کاکتوس گیاه مقاومی هستش و نیاز به آب نداره .. در حد مقدار کمی در هفته یا ۱۰ روز ... اما قطره کود واسش هستش که توی آب می ریزید و باهاش کنار کاکتوسها رو آبیاری نی کنید .. در خد کمی ...

جلو پنجره گذاشتم 

کاکتوسا پاییز و زمستون ب دلیل کمبود نور یا رشد نمیکنن یا اگه رشد کنن بدشکل میشن...من انقد دعا دعا میکردم کاکتوسام رشد نکنن...

کاری ب این نداره که جلو پنجره بوده یا نه چون در کل نوره بیرون (زمستان) مثه بهار و تابستون نیست

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

ا‌...اینا دم موشین؟ من ازینا دارم اسمش بلد نبودم باید جایی بزاری که نورش زیاد باشه من پشت پنجره ی جنوبی گذاشتم دوتا بچه هم داده 

بعد کلا کاکتوسا رشدشون نسبت به بقیه گیاها کمتره دیگه ولی اگه فک میکنی لاغر شده ضعیف شده یا ابیاریش مشکل داره یا نورش 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...