2777
2789
عنوان

دعا برای مرگ شوهرم

191 بازدید | 14 پست

دعایی سراغ دارین برای مرگ شوهر از بس اذیتم کرده و فقط همخونست با من هیچ کلامی محبت نداره نه بغلی نه هیچی فقط همخونست مدتهای مدیدیه فقط من باید سرویس بدم تو خونه غذا بپزم خونه تمیز کنم خرید کنم شوهرم اکثرا رو مبل خوابیده فیلم میبنه نه سرکار میرع نه چیزی فقط گاهی دلبخواهی سر کار میره شرایط طلاقم ندارم چون بچه دارم پولم ندارم فقط باید بمیره از دستش خسته شدم دیگه

باحل کردن درست نمیشه؟ 

باید پاکش کنی؟ 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خب جدا شو که هم خودت آزار نبینی هم مرگ اونو نخوای

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جدا شو که هم خودت آزار نبینی هم مرگ اونو نخوای

گفتم که نمیتونم هم بچه دارم هم پول ندارم بعدم ازین اذیت کنای درجه یک اسم طلاقو بیارم روزگارمو سیاه می کنه مجبورم خیلی خوبو عادی باهاش برخورد کنم

گفتم که نمیتونم هم بچه دارم هم پول ندارم بعدم ازین اذیت کنای درجه یک اسم طلاقو بیارم روزگارمو سیاه م ...

ایشالا سر به راه بشه زندگیتون درست شه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ایشالا سر به راه بشه زندگیتون درست شه عزیزم

ممنونم خیلی دعا کن بدترین حالت اینه که کمترین ناراحتی از خودم نمیتونم بهش بگم اصن بیرونم میکنه منم همش خودمو الکی شاد نشون میدم در صورتی که تو اتاق گریه می کنم

ممنونم خیلی دعا کن بدترین حالت اینه که کمترین ناراحتی از خودم نمیتونم بهش بگم اصن بیرونم میکنه منم ه ...

خیلی شرایط سختیه ایشالا خداکمکت کنه عزیزم غصه نخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40