2777
2789

دلش میشکنه و دردش رو به خدا میسپاره  

بعد ادمی که دلشو شکونده رو به خدا ارزوهاش رو میگه

و خدا خودش نشونش میده که تاوان دل شکستن چیه

اون لحظه میشه چوب خدا صدا نداره میشه خدا میبینه میشه کارماشو پس میده میشه لحظه انتقام

و این میتونه یه کوچولو ارومم کنه 

خدایا قرارمون باشه همون لحظه که بهت میگه خدایا چرا😊

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارما کجا بود 

کارما فقط واسه ژن خوباست

ما معمولی ها بریم بمیریم

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

اره چقدر اشک ریختیم سر بنده های کثافت اخرشم خدا جواب هیچکدوم نداد

نه عزیزم من بعد دوسال جوابشو پس داد دقیقاااااا همونجور که دل من شکست 

هیچیش نشد بهترم شد

بله دقیقا بهترم میشه خیلی بهتر ولی یهو همه چی خراب میشه مثل اون عوضی که دوسال گوشه اتاقم زار زار گریه کردم و زندگی واسم هیچ معنی نداشت الان به بهترین شکل جوابشو گرفت بدون اینکه بفهمه از کجا خورد خدارو صد هزار مرتبه شکر

کارما کجا بود کارما فقط واسه ژن خوباستما معمولی ها بریم بمیریم

معمولی؟؟ کاش من معمولی بودم من بیچاره بودم دوسال گوشه اتاقم زار زدم تامای خودکشی رفتم ولی اون ادم الان تاوانشو پس داد به بهترین شکل جوری ک نفهمید از کجا خورد😊 شکر شکرررر بسپار بهش مطمئن باش تاوان پس میده

میگه که خبر داری زمین گرده؟؟

لگد کردی لگد میشی😁

میگن وقتی یه نفر گریه میکنهخدا میاد میگه کی بنده من رو گریه اش رو در آورده؟

بله دقیقا دیر و زود داره سوخت و ساز نداره😊

به نظرم جواب هیچ کسی و خدا نمیده .چون تا حالا ندیدم کسی بگه خدا حق من و گرفت

چرا ندیدی نمونش خود من دو سال از جوونیم گوشه اتاق شبا تا صبح صبحا تا شب زااااااااار زدم تو جمع که بودم با بغض و حواس پرت مینشستم الان تاوانشو پس داد حتی نفهمید از کجا خورد چرا فکر میکنی دل شکوندن تاوان نداره مگه میشد زندگی ینفرو نابود کنی و به زندگیت ادامه بدی 

اونی که من میشناسم ازامام حسین هم شرم نکرد ظلم خودش رو کرد

خب جوابشم میبینه مطمئن باش یه خانمی تو اقوام خون خدا رو کرد به دل مادرشوهرش و خانوادش با اینکه خیلیییی ادمای خوبی بودن الان پسرش همون بلارو سرشون میاره دقیقاااا همونو و این میشه چوب خدا صدا نداره