2777
2789
عنوان

کتاب کنکوری

68 بازدید | 5 پست

بچها اگر کسی کنکور تجربی داده چند سال اخیر حتی و به کتاباش نیاز نداره....  من یکیو میشناسم. خیلی دنبال کتاب کنکوریه ولی بودجه خرید کتاب ندارن اصلا.. کتابخونه ام رفته ولی واسه  سالهای ۱۳۹۹ به قبلو دارن..به من گفته براش دنبال کتاب بگردم.. اگر نیازیتون نمیشه. یا اطرافیانتون کسی داره درخواست بدین. تا ادرس و اینا و پست کنین هزینه ی پستشو خودشون میدن.... 

برای کسی سوالتفاهم نشع و بیان اینجا حرفای کنایه امیز بزنن. خواهشااا... گفتم اگر احتیاج نداشتین که حداقل یکی دیگه استفاده کنه و کمکش کنین چون نیاز داره. 

کدوم شهر هستن

من ی زیست آیکیو ویژه ۴۰۱ دارم ولی با توجه به وزن و سال چاپ قدیمش نمیصرفه به نظرم پول پست بدن پاش

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا نیاز داره من هستم

واقعا نیاز داره من خودم دیدم چقدر به این درو و اون در میزنه واسه کتاب. پی دی افای تو گوشیو تا ساعت ۲ صب بیدار میمونه تا دانلود کنه. درخواست میدم قبول کن ممنون

بنظرتون پول پست چقدر در میاد؟ دوستمه. گرگانن

حیف شهر ما نیست

چون وزنش زیاده احتمالا بالای ۱۰۰ در بیاد به نظرم از دیوار شهر خودتون پیدا کنید بهتر باشه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||