2777
2789

من کلا کدل همسرم اینه که بی توجهه شش روز هم ازم بیخیر باشه براش مهم نیست هیچوقت واسه دیدنم اشتیاق نداره رفتاراش عمدی نیست ولی من خیلی ناراحت میشم نمیتونم بیخیالش بشم دوست دارم واسه خودم زندگی کنم بتونم خوش بگذرونم ولی همش حالم وابسته اونه شاغل هم هستم یعنی کار می کنم که فکر نکنم ولی بازم نمیتونم تازه یکسال ازدواج کردیم 

شوهرمنم تاغرغرنکنم توجه نمیکنه اونم فقط واسه یه لحظه بعددوباره همون ادم میره سرکاردوازده ساعت نیست یه زنگ نمیزنه ببینه هستیم مردیم من وپسرم توخونه من اونقدم بهش گفتم گهگاهی زنگ بزن من بدرک شایداتفاقی برامن  افتاد بچه تنها نمونه کلا مدلشه پدرومادرشم بود ونبودشون فرق نداره مگه اونازنگ بزنن بهش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم تاغرغرنکنم توجه نمیکنه اونم فقط واسه یه لحظه بعددوباره همون ادم میره سرکاردوازده ساعت نیست ی ...

دقیقا نمیدونم چیکار کنم همش گریه می کنم هیچ امیدی به آینده ندارم 

حق داری 

برید مشاور 

منم اصلا شوهرمو نمیبینم به خاطر کارش ، هفت صبح میره تا دوازده شب .

شاگرد گرفته بود که بیشتر پیشم باشه 

تا دوازده ظهر میخوابید دوباره دوازده ظهر میرفت تا دوازده شب

ولی روزی ده بار بهم زنگ میزنه  

منم اینجا تو شهر غریبم خانوادشم باهام قطع رابطه ن .

کارم میکنم ولی تو کارم ادم دور ورم نیست  باشگاه هم میرم ولی باز حس تنهایی دارم 

دقیقا نمیدونم چیکار کنم همش گریه می کنم هیچ امیدی به آینده ندارم

تو منی یا من تو ام 😥 

بیا ولشون کنیم با هم زندگی کنیم 😔

من دانشگاه تو خوابگاه بودم با دخترا بیشتر بهم خوش میگذشت 

کاش ادم خانواده خوب داشت هیچوقت شوهرنمیکرد نه راه پس داریم نه پیش

من خانوادم خیلی خوب بودن و هستن ، جونشون برام در میره . هر روز بابام زنگ میزنه حتی گریه میکنه رفتی منو با غم دوریت تنها گذاشتی 😭😑

خودم ح ش ری بودم به خاطر س ک س ازدواج کردم .

ولی الان میگم همین بود ؟ 😂 اینقدر له له میزدم خودمو انداختم تو چاه 

شوهر منم همش کار کار کار، در طول شبانه روز فقط سلام و شب بخیر، ولی خودم برنامه ریزی میکنم که از همدیگه دور نشیم، مثلا جمعه ها ظهر که میرسم خونه حتما ناهار برمیدارم میریم باغ، یا خونه فامیل، هر دو سه ماه یبار هم حتما یه مسافرت ۲ روزه میزارم که کامل وقتشو با ما بگذرونه و یجورایی ریکاوری کنیم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

تو منی یا من تو ام 😥 بیا ولشون کنیم با هم زندگی کنیم 😔من دانشگاه تو خوابگاه بودم با دخترا بیشتر به ...

بدیش اینه داری با دوستات خوش میگذرونی یهو میان زنگ میزنن یه چیزی میگن اشک آدمو در میارن