2777
2789
عنوان

چرا چند روزه من زشت شدم😭😭😭

170 بازدید | 10 پست

خانما من کلا قیافم خیلی تغییر میکنه 

بعضی وقتا خیلی خوشگل میشم بعضی وقتا صورتم پف میکنم بینیم گنده میشم خیلی زشت میشم خسته شدم دیگه از این چرخه الان چند روزه زشتم بینیم پف کرده پوستم 💩 شده 😭 اینم بگم خواب درست حسابی ندارم اصلا سبک زندگی سالمی ندارم تقریبا ۱۹ سالمه

به نظرتون کی میشه که دیگه چهرم ثابت بمونه مثلا پف بینیم بخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ۱۰ شب حتما بخوابی

برای پوستت هم آب لوله نخور آب رو بجوشون همونجور که داغه تو یه ظرف دیگه بریز خنک که شد بعد بخور 

تیرویید نداری؟؟؟

تو غذا خوردن زیاده روی نمیکنی؟؟؟؟(قبل از سیر شدن دست از غذا بکش)

صورتت وقتی خیس با حوله و....خشکش نکن بزار خودش خشک بشه

سعی کن ۱۰ شب حتما بخوابیبرای پوستت هم آب لوله نخور آب رو بجوشون همونجور که داغه تو یه ظرف دیگه بریز ...

به خدا هر کاری میکنم خوابم نمیره چیکار کنم 

ساعت یک شب به زور خوابم میره دیگه ۱۰ که سر و صدا هست همه بیدارن هیچی

ابم از یخچال میخورم که ف‌یلتر داره 

تیروئید ازمایش خون دادم نداشتم ولی غذای ناسالم اره خیلی میخورم 

به خدا هر کاری میکنم خوابم نمیره چیکار کنم ساعت یک شب به زور خوابم میره دیگه ۱۰ که سر و صدا هست همه ...

یروز صبح زود بیدار شو ببین شب زود خواب میری یا نه اگه بازهم زود خواب نرفتی ممکنه غلبه صفرا داشته باشی

چندتا سوال میپرسم ببین این علائم داری یا نه

زردی صورت؟

گرگرفتگی(از دورن احساس گرما)؟

تشنگی زیاد

تعریق زیاد یا آب بریزی دهان درخواب

بلبله: وسوسه قلبی فرد دچار وسوسه فکری و ناراحتی و جنب و جوش و شتاب،آرامش ندارد و باخودش حرف میزند

تمرکز نداشتن و سر به هوا بودن

تندی و عصبانیت

اره همشو به جز گرگرفتگی و تشنگی و تعریق زیاد دارم تقریبا

غلبه صفرا باعث میشه شبها زود خواب نری اما بجاش روزها بیشتر بخوابین

طب اسلامی درمان داره تاپیکم بخون دوس داشتی پیش درمانگر مجرب شهرتون برو