2777
2789

عزیزم چه دستگاهی میری؟ فول بادی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رولی ۱۴ جلسه رفتم 

جواب نداد نرفتم دیکه

شاتی میرم الان ک اونم دائم نمیرم وقفه میندازم بینش

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم چه دستگاهی میری؟ فول بادی؟

من شاتیم الکساندر کندلا بود پوستم سفید بود تیره شده و بعد ۸ جلسه به طرز عجیبی تازه رشد مو داشتم... دوستمم اینجور شد با اینکه مراکز معتبر رفتیم

رولی ۱۴ جلسه رفتم جواب نداد نرفتم دیکهشاتی میرم الان ک اونم دائم نمیرم وقفه میندازم بینش

من تازه میخوام برم بنظرتون کدومش بهتره؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تیتانیوم. ۲۰۲۴ ۸جلسه رفتم ۵۰درصد جواب گرفتم دیگ نرفتم شاید ادامه میدادم بهتر بود ولش کردم من میخام ا ...

من تیتانیوم رولی 14جلسه رفتم 40درصد جواب داد دستم که اصلا 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

من تازه میخوام برم بنظرتون کدومش بهتره؟

میگن شاتی بهتره

اسم دستگاه ها یادم میره

ولی رولی زیاد نتیجه نمیده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من شاتیم الکساندر کندلا بود پوستم سفید بود تیره شده و بعد ۸ جلسه به طرز عجیبی تازه رشد مو داشتم... د ...

من تازه میخوام برم دستگاهش سایناشور گفته ۸ جلسه حتی کمتر 

ولی نمیدونم همونو برم یا چیز دیگه