2777
2789
عنوان

طلاهام گم شده دعا میکنید پیدا بشه

136 بازدید | 25 پست

چند تیکه کوچیک بود مامانم خریده بود یادگاری بود پیدا نمیکنم🥺😔😔

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• یک دعای فوری برای پیدا شدن گمشده دعای سفارش شده توسط آیت الله بهجت است. ایشان بیان کرده‌اند اگر چیزی گم کرده‌اید این دعا را مرتباً زمزمه کنید تا آن زمانیکه آن شیء پیدا شود:

“أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ أَمَانِ‏ اللَّهِ‏ ‏وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ”

• همچنین ایشان دعای دیگری را نیز برای پیدا کردن شیء گم شده یا چیزی که محل آن را فراموش کرده‌اید، سفارش می‌کنند که عبارتست از:

” اللهم انّی اسئلک یا مُذَکِّرَ الخیرِ و فاعلَهُ و الآمِرَ بِهِ اَن تُصلّیَ علی محمدٍ و آل محمد و تُذَکِّرَنی ما اَنسانیه الشیطان”

• دعای کفعمی که به نقل از شیخ کفعمی در کتاب مصباح آمده است نیز برای پیدا شدن گمشده به زودی زود سفارش شده است، متن دعا به شرح زیر است:

“یَا مَنْ لَا یَخْفَى [عَلَیْهِ‏]عَنْهُ‏ مَکْتُومٌ‏ وَ لَا یَشُذُّ عَنْهُ‏ مَعْلُومٌ‏ وَ لَا یُغَالِبُهُ مَنِیعٌ وَ لَا یُطَاوِلُهُ رَفِیعٌ ارْدُدْ بِقُدْرَتِکَ عَلَیَّ مَا فِی. قَبْضَتِکَ إِنَّکَ أَهْلُ الْخَیْرَاتِ وَ مِنْهَا اللَّهُمَّ یَا هَادِیَ الضَّالَّةِ وَ رَادَّ الضَّالَّةِ أَسْأَلُکَ بِعِزَّتِکَ وَ سُلْطَانِکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ. وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَرُدَّ عَلَیَّ ضَالَّتِی فَإِنَّهَا مِنْ عَطَائِکَ وَ فَضْلِکَ وَ رِزْقِک”

ان شاالله که پیدا میشهولی مطمئمنی گم شده کسی بر نداشته؟

تقریبا بله چون کسی نیومده خونمون و کسایی هم ک بودن اعتماددارم

ای وای ...

قشنگ همه جا رو بگرد 

اگه قایم کرده باشی بلاخره پیدا میشه عزیزم

یکی از دوستام بعد ده سال پلاک زنجیرشو تو لوله بخاری پیدا کرد😅زیر خاکی شده بود دیگه😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ای وای ...قشنگ همه جا رو بگرد اگه قایم کرده باشی بلاخره پیدا میشه عزیزمیکی از دوستام بعد ده سال پلاک ...

قایم نکردم. تو یه قوطی نگه میداشتم. قوطی نیست

تقریبا بله چون کسی نیومده خونمون و کسایی هم ک بودن اعتماددارم

آها پس تو خونه اس پیدا میشن ان شاالله

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آها پس تو خونه اس پیدا میشن ان شاالله

خدا کنه. وسطا یه سری سوار ماشین شدیم میترسم افتاده باشه

قایم نکردم. تو یه قوطی نگه میداشتم. قوطی نیست

مگه میشه 

حتما کسی برداشته قشنگ بشین فکر کن کیا اومدن خونه ات 

به هیچ کی اعتماد نکن هیییییچ کی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مگه میشه حتما کسی برداشته قشنگ بشین فکر کن کیا اومدن خونه ات به هیچ کی اعتماد نکن هیییییچ کی

نمیدونم.