2777
2789

حس میکنم اضافی ام چندوقته سرکار نمیرم لجش گرفته همش خونم بابام امروز اومده سلام کردم جوابمو نمیده بعد اومده میگه همش پاهاتو دراز کردی تو خونه ای چجوری ازدواج کنم برم راحت شم از دستشون

اینطوری ازدواج کردن از چاله ب چاه افتادنه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو روخدا هرازدواجی نکن ک فقط بری

۲۲سالم بیشتر نیست دوتا یک داداشم و یک خواهرم خارج از کشورن یکی دیگشونم داره می‌ره کاراشو می‌کنه فقط من موندم همش جلو چشمشم ازم بدش اومده 

ببین منم شرایط تو رو دارم ... تازه من باید مواظب مادرم باشم و برای اون پول در بیارم چون تنهاست و تنها پشتیبانش منم ...

روزای سختیه ولی حقیقتش راضی نیستم ازدواج کنم که صرفا بتونم استقلال پیدا کنم ... ازدواج الکی نیست ... خیلیا بودن که برای فرار از خونشون ازدواج کردن دوباره برگشتن با شرایط بدتر پیش همون پدر و مادری که ازش متنفر بودن شما هم مثل منی اگه هستی باید تحمل کنی فقط راهکارش همینه 

منم ازخونه پدرم متنفرم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چرا سر کار نمیری؟ به رفتار پدر توجه نکن میخوان شمارو مستقل بار بیارن بلد نیستن

دانشجو ام دوسال کار کردم فقط کار درس نخوندم الان هیچی بارم نیست تصمیم گرفتم سرکار نرم به درسم اهمیت بدم الان این جوری