2777
2789
عنوان

بزرگترا پدرمادرا چرا جوونارو محبور به ازدواج وتولید مثل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست

منم واقعا موافقم 

خیلی خودخواهیه فقط برا پر کردن تنهایی خودشون بچه میارن

بعدش هم نتیجه ش میشه پدر و مادری که فقط از بچه ش توقع بالا داشته باشه و همیشه حالش خوب باشه. ما که همه چی برات فراهم کردیم🤣همش هم همینو میگن. 

واقعا نتیجه ی هر ازدواجی لازم نیست حتما بچه باشه😐 قانونه اخه؟! حتی یه بچه هم برا بعضی خانواده ها زیادیه.

با تک تک حرفات موافقم با گوشت وخونم خودخواهی مادرپدرمو حس کردم و میکنم …من ک کلا مسوول براوردن ارزوه ...

اافرین باید یاد بگیری احتران به معنی اطاعت بی چون و چرا نیس با ارامش کار خودتو بکن به دستورات و عقاید دیگران اهمیت نده 

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع مال دو نسل قبل بود الان که دیگخ همه ازدواج‌ها با دوستی هست این مورد جا افتاده تو خانواده ه ...

آره همینطوره ولی خب باز ته دل همشون سنتی رو بهتر میدونن و فک میکنن که سنتی خوشبخت تر میشن تا مدرن

چقدر بیشعورن بعضی بزرگتراحالا با اونا کاری ندارمچرا نسل جدید ازشون اطاعت میکنن جلوشون واینمیسن

دقیقا بعد به من همیشه میگفت بچه دار نشی برا شوهرت زن میگیرم

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

منم واقعا موافقم خیلی خودخواهیه فقط برا پر کردن تنهایی خودشون بچه میارنبعدش هم نتیجه ش میشه پدر و ما ...

بله دقیقاا....

دقیقا بعد به من همیشه میگفت بچه دار نشی برا شوهرت زن میگیرم

هنوز فرهنگ مردسالاری زن ستیزی جنسیتی زدگی و نفهمی توی جامعمون هس تا اینا نمیرن درست نمیشه 

خیلی داغونه اوضاعمون به عنوان اشرف مخلوقات!ولی من جای تو بودم فحش کشش میکردم و قطع ارتباط

مادربزرگ شوهر من پنجاه تا نوه ندیجه داشت باز گیرسه پیچ میداد به ما که بچه دارشید من میخوام نوه حسین ...

ایشون صدبار گفت شما هزار بار بغل گوش شوهرت بخون 

شوهرت با شما زندگی میکنه وقتی محکم و منطقی و با دلیل تکرار کنی بالاخره مجبوره قبول کنه حالا اگر لازمه هر شب بغل گوشش بگو 

و اینکه ازدواج رو فقط تو سنتی میبینن مدرن رو بد میدونن😒

انگار ادما گاو و گوسفندن که چشم بسته برن تو زندگی مشترک اونم یه عمر با کسی ک ندیدن و نمیشناسن،خیلی افکارشون سمیه

من یه کارگاه روانشناسی دکتر معروف شرکت کرده بودم که وسط صحبتهاش گفت هر که دندان دهد نان دهد بچه بیار ...

درسته منم کاملا هم عقیدم باهاتون و شاید باورت نشه عقایدم با ۹۹ درصد اطرافیانم در تضاده و حرف بزنم جنگ و بحث میشه چون با منطق خودن زندگی میکنم و زیر بار حرف زور نمیرم

هنوز فرهنگ مردسالاری زن ستیزی جنسیتی زدگی و نفهمی توی جامعمون هس تا اینا نمیرن درست نمیشه خیلی داغون ...

به منم فکر کردی از این حرف‌ها کم نزدن 

من خندیدم گفتم برای بچه میخواد از من بگذره زودتر بره 

البته مهریه منو بخواد بده چیزی نمیمونه که باهاش بره زن بگیره 

همیشه هم میگفتم همچین مرد بی فرهنگ و داغونی زودتر از زندگیم بره بیرون به نفع منه 

در کل کسی نمیتونه تو دلیل و استدلال منو مغلوب کنه 

ایشون صدبار گفت شما هزار بار بغل گوش شوهرت بخون شوهرت با شما زندگی میکنه وقتی محکم و منطقی و با دلیل ...

خداروشکر دیگه از اون شوهر و خانواده و فامیل عتیقش دارم جدامیشم

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

اخه اصلا بحث روزی نیست 

من خودم وضعم خیلی هم خوبه 

اما تو شرایط مملکت عمرا بچه نمیارم 

همین نیم ساعت پیش به شوهرم گفتم واقعا افرادی که تو این بی آبی و بی برقی و آلودگی هوا و بی امکاناتی بچه میارن خودخواه هستن 

حداقل امکانات نیست بعد با بیخیالی بچه میارن 

به منم فکر کردی از این حرف‌ها کم نزدن من خندیدم گفتم برای بچه میخواد از من بگذره زودتر بره البته مهر ...

ببین منم باهات هم عقیدم و اگر درباره این چیزا بشینم بحث کنم کاری میکنم طرف کم میاره حرف منطقی نداره بزنه اما وقتی اطرافیانم کم میارن بدرفتاری میکنن پرخاشگری و توهین و فلان

خداروشکر دیگه از اون شوهر و خانواده و فامیل عتیقش دارم جدامیشم

خداروشکر،بهترینا در انتظارته،همینکه از دست این نفهمای داغون دردهاتی خلاص شی اولین بردته و شروع مسیر جدیدت و آزادی برای آیندت هرکاری بکنی،چه برای ازدواج چه دوستی چه تحصیل و برنامه پیشرفت کاری😍😍