2777
2789

سلام بچه ها دوران جنگ رفته بودیم شهرستان .

خواهرم و بچه هاش هم اومده بودن .

بعد من لپتاپم تو اتاق تو شارژ بود چون فقط تو شارژ میشه استفاده کرد ازش. 

رفتم یه لیوان اب بیارم. تا اومدم دیدم بچه خواهرم که ۱ سال و ۳ ماهشه روی لپتاپ من نشسته و لپتاپ خراب شده . 

حالا بعدش اعصابم خورد شده ، ابجیم میگه وا تقصیر بچه من نیست که میخواستی لپتاپتو جنع کنی‌ . میگم رفتم یه لیوان اب بیارم همین چه میدونستم بچت اینجوری میکنه . 

بعدش میگه ازین به بعد دستشویی هم میخوای بری باید به من بگی اگر لپتاپت بازه . اصلا بچه شو ول میکنه میره دنبال کارای خودش ..‌.

من نمیگم تقصیر بچه هستا. میگم حالا که بچش زده نابود کرده یه عذر خواهی نمیکنه ، طلبکارم هست .. 

همیشه هم اینجوریه ، اونیکی بچش هم میخواست از جیش بگیره دقیقا تو پذیرایی ما ۶ جا جیش کرده بود و تو اتاق و رو پتو من . بعد میگفت ادم که نوه داره  باید بدونه بچه همینه.

تا الانم چیزی نگفتم اما الان زنگ زده تقصیر خودته که لپتاپو زودتر ندادی درست کنن . بچه من نکرده . میگم ۹ کیلو بچه بوده .‌میگه نه و پشت تلفن جیغ میکشه و سلیطه بازی و فطع میکنه .منم اینارو براش فرستادم 

بد کردم؟  هی هیچی نمیگم بدتر میکنه‌. مامانمم پشتشه همیشه...   جون قطع کرد من پیام دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمانیکه بچه ها هستن، مواظب وسایلام هستم. حتی شده در حد ثانیه‌. اونم وسیله ب این گرونی

منم هستم رفتم ی لیوان اب بیارم بچش تو ۲۰ ثانیه پریده رولپتاپ نشسته . خب منم نمیگم تقصیر بچه هست تقصیر خواهرمه که پررو . اسکرین شاتارو ببینید لطفا

اگه بچه ی خواهرت بالای ۶ سال بود میگفتم حق با توعهولی بچه به اون سن اصلا نمیدونه لپ تاپ چیه

من نمیگم تقصیر بچه هست . میگم وقتی بچه کرده تو طلبکار نباش همش بگو تقصیر خودته و جیغ جیع کن حداقل بگو متاسفم.  اسکرین شاتم هست بخونید لطفا

ببین اصلا دهن به دهن خواهرت نذاربا یکم کم محلی همه چیز حل میشه

تا امروز کاریش نداشتم اما امروز زنگ زده که لپتاپت رو دیدم شوهرم اورده خونه . خیلی داغون شده تقصیر خودته . لطفا اسکرین شاتم ببینید

خب اون چه میدونسته شما میخوای پا سی بری باید بهش میسپردی ، بعدشم خونه باباشه اونجایی که شما زندگی می ...

میاد رو پتو و تشک من و فرش اتاق من جیش میکنه . بعد به جای اینکه خواهرم ناراحا باشه . میخنده میگه بچه همینه دیگه  .