2777
2789
عنوان

بنظر شما آقا پسری که

157 بازدید | 15 پست

از سن کم یعنی دختر ۱۳ساله پسر ۱۷ساله با هم خیلییییی اتفاقی آشنا شده باشن و دختر ب این خاطر از این سن تو رابطه رفت که ن پدر داشت نه خواهر برادر و خیلی تنها بود و اون پسر انگیزش بود برا تحمل تموم سختیا 

بعد حالا پسر ۲۲ سالش باشه و دختر ۱۸ باشه و پسر وضع مالی خوبی نداشته باشه و دخترم پر توقع نباشع ولی آقا پسر نیاد جلو برا خاستگاری دختر  باید چیکار کنه ؟؟

چرا آدم باید از ی پسر ۲۲ ساله توقع ازدواج داسته باشه اونم تو این اوضاع؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

چرا آدم باید از ی پسر ۲۲ ساله توقع ازدواج داسته باشه اونم تو این اوضاع؟

خب رفیقشم ۲۳ سالشه هیچی ام ندارع ولی انقد دختررو دوست داشت رفت خاستگاریش و الان داره بخاطرش کلی تلاش می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد 30 ساله الان زیر مهیا کردن شرایط ازدواج زاییده

از پسر 22 ساله چه توقعی داری

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خب رفیقشم ۲۳ سالشه هیچی ام ندارع ولی انقد دختررو دوست داشت رفت خاستگاریش و الان داره بخاطرش کلی تلاش ...

اونا زندگی عه بخور نمیره ... آدمایی ک همو دوست دارن دوتایی برای زندگی تلاش می‌کنن منم دخترم ۲۲ سالمه خیلی سخته بخوای ۱۰۰ تومن فقط دربیاری .. دوست داشتن و تو رفتار و وفاداری و اینا ببین اگرم واقعا نمیتونی بکش کنار 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اونا زندگی عه بخور نمیره ... آدمایی ک همو دوست دارن دوتایی برای زندگی تلاش می‌کنن منم دخترم ۲۲ سالمه ...

رفتارش والا 

ی تاپیک دارم چند تاپیک قبل همین تاپیک 

اسمش بحثم شد با پارنترم هست 

برو بخون بعضی رفتاراش نوشتم بعد نظرت اینجا بگو 

جدیدن اینجور شده ها 

اسی تاپیکاتو خوندمپسره نمیخوادت ولش کن

نمیتونم تشخیص بدم میخاد یا نمیخاد 

مثلاً قربون صدقه می‌ره زنگ میزنه چمیدونم این چیزا ولی اون رفتارارم دارع 

واقعا نمیتونم تشخیص بدم کاش قانعم کنی نمیخادم

رفتارش والا ی تاپیک دارم چند تاپیک قبل همین تاپیک اسمش بحثم شد با پارنترم هست برو بخون بعضی رفتاراش ...

اگ اذیتی کات کن بیشتر ازین ادامه نده 

نمیتونم تشخیص بدم میخاد یا نمیخاد مثلاً قربون صدقه می‌ره زنگ میزنه چمیدونم این چیزا ولی اون رفتارارم ...

زنگ و قربون صدقه معیاره؟ وظیفشه! 

مهم رفتاره

من الان میتونم صدا چیز بیشتر بهت بگم تو قربون صدقه پس میخوامت؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)