2777
2789

دلم بره بابام میسوزه بلد نیست با گوشی خیلی خوب کار کنه دوستش براش عکسای مستهجن از زنا میفرسته اینم فقط بهش بد و بیرا میگه بلد نیست بلاک کنه😬

چند بار پیاماشونو خوندم میترسم بلاکش کنم بفهمه به گوشیش دست زدم 

میگید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن کی به کیه

من ی بار چن مخاطب از گوشی شوهرم بلاک کردم بعد از چن ماه فهمید گفت احتمالا دستم رفته روش🤣🤣

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

از اونجایی که میگی خوب بلد نیس با گوشی کار کنه خودت بزن بلاکش کن بعد اگه فهمید بگو بابا حتما خودت دستت خورده

یا مثلا بیا بهش بگو دوستم یه پسری مزاحمش می‌شده زده بلاکش کرده دیگه نمیتونه بهش پیام بده تا بدونه بلاک شدنیم وجود داره