2777
2789

سلام دوستان من امسال میخوام برای کنکور انتخاب رشته کنم چون منطقه یکم با رتبه ای که میارم احتمالا شانس قبولیم تو رشته های تاپ خیلی کم باشه رشتم انسانیه میخوام امسال هر جور شده برم دانشگاه دوستانی که علوم ورزشی خوندین بنظرتون ارزش داره من این رشته رو تو دانشگاه دولتی شهرای اطراف تهران بخونم؟ اینم بگم هزینه دانشگاه آزاد رفتن رو ندارم و دلمم میخواد حتما برم دانشگاه حداقل یه مدرکی داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی داره هدفت از رفتن به دانشگاه چیه. اگه به فکر ادامه تحصیل تا دکتری یا هیئت علمی شدن هستی، خب دانشگاه‌های دولتی اولویت دارن. دانشگاه آزاد رتبه علمی کمتری دارند ولی دانشگاه‌هایی هم هستند مثل علوم تحقیقات، سطح علمی خوبی داره و حتی از بعضی دولتی‌های شهرستان قوی‌تره، ولی در کل دولتی‌ها اعتبار بیشتری دارن.

علوم ورزشی رشته خوب و کاربردیه، اما کاملاً به تلاش خودت بستگی داره. از اون رشته‌هاست که اگه تو دوران دانشجویی براش وقت بذاری، می‌تونه فرصت‌های خوبی برات بسازه. ولی اگه بی‌خیالش شی، ممکنه بعد لیسانس درآمدت میتونه پایین باشه. پس این‌جوری نیست که صرفاً مدرک بگیری و بری باشگاه! باید واقعاً یاد بگیری، چون آینده‌ت وابسته به همین درسه. 

در مورد بازار کار هم فقط مربیگری نیست، خیلی حوزه‌های دیگه داره مثل: توانبخشی، آمادگی جسمانی، تغذیه، کار تو مدارس، مراکز درمانی، سازمان‌ها ، کارخونه هاش و... که کمتر دیده می‌شن ولی وجود دارن.

اگه هدفت دولتیه، به‌نظرم اول دانشگاه‌های تهران و اطراف رو انتخاب کن، بعد بقیه رو. با توجه به اینکه گفتی نمی‌خوای آزاد بری، به‌نظرم علوم ورزشی می‌تونه انتخاب خوبی باشه به شرطی که واقعاً بخوای توش پیشرفت کنی. 🌱

من مولانم

ببین بستگی داره هدفت از رفتن به دانشگاه چیه. اگه به فکر ادامه تحصیل تا دکتری یا هیئت علمی شدن هستی، ...

بله میدونم من خودم پارسال علوم تحقیقات حسابداری قبول شدم ولی نتونستم شهریه شو پرداخت کنم بخاطرع همین موندم پشت کنکور خیلی هم درسم تو مدرسه خوب بود اگر بازم بمونم پشت کنکور میدونم رتبم بهتر میشه ولی از لحاظ روحیه و خانوادگی شرایط درس خوندن دیگه ندارم از طرفی هم خیلی دلم میخواد برم دانشگاه حتما🥲

قصدم همینه تو دانشگاه خیلی خوب درس بخونم و ادامه بدم، حقیقتا من تا حالا سابقه ورزشی نداشتم فقط درس های تئوری اینا رو دنبال کردم ولی از اونجایی که شاید رشته های تاپ قبول نشم تنها رشته ای که برام باقی مونده که باز نسبتا یه بازار کاری داره همین علوم ورزشی از رشته های معمولی انسانی بقیه اصلا همین بازار کار کمم نداره بنظرتون منی که سابقه ورزشی نداشتم تا حالا میتونم تو این رشته موفق بشم؟

و اینکه بنظرتون رشته های ادبیات فارسی و ادبیات عربی از لحاظ بازار کار بهتره یا علوم ورزشی؟

فکر نکنم دانشگاه های تهران رو بیارم رتبم حدودا ۶ هزار منطقه یک میشه قبولی خیلی سخته تو منطقه یک

بله میدونم من خودم پارسال علوم تحقیقات حسابداری قبول شدم ولی نتونستم شهریه شو پرداخت کنم بخاطرع همین ...

در مورد ادبیات دقیق نمی‌دونم، ولی علوم ورزشی نسبت به خیلی از رشته‌های انسانی بازار کار بهتری داره، مخصوصاً اگه علاقه داشته باشی و تلاش کنی. سابقه ورزشی نداشتن اصلاً مانع نیست، می‌تونی از دانشگاه شروع کنی، وارد یه رشته بشی، مربیگری و داوری بگیری و مسیرتو بسازی.

در مورد قبولی، رتبه ۶ هزار تو منطقه یک سخته ولی غیرممکن نیست. بهتره انتخاب رشته رو با دقت و مشورت انجام بدی.✊🏽

مهم‌ترین چیغاینه که علاقه‌مند باشی و دست از تلاش نکشی.💖

من مولانم