2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی صفر تا صدشو یجا میگه یا پراکنده

هر دو از کف کف شروع میکنن البته من هادیان فرد و بیشتر می‌پسندم چون واقعا از ۰ میگه تا ۱۰۰

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

هر دو از کف کف شروع میکنن البته من هادیان فرد و بیشتر می‌پسندم چون واقعا از ۰ میگه تا ۱۰۰

الان اشتراک الماس داری تو راضی هستی ازش با برنامه ازمونا پیش میرن یا نه

خدانگهدار تا 13تیر

من کنکورو دادم تموم شد ، آره الماس داشتم و خب به نظر من فوق العاده ترین چیزی بود که میتونستم داشته باشم ، یه بار پول میدی و بعد همه چیزت کامل ساپورت، کلاس سالیانه ، کلاس تست ، آزمون ، کمربند مشکی ، کلاسای نهایی و ...

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

کسی کد تخفیف اشتراک الماس ماز رو نداره اگه داره ممنون میشم بده❤️🥲

زنگ بزن خود ماز اون اپراتور ها بهت میدن ، من پارسال حدودا ۱ تومن کم شد با کد تخفیف

ببین بستگی داره چه استادی انتخاب کنی ، اگر اشتراک الماس و خریدی برو توی سایت یه چیزی به اسم جلسه اول اینا دارن از همه ی استاد های موجود توش هست فیلم هاشون رو ببین مدلشون دستت میاد ، و ترجیحا جلسات اول همه اشون رو چک کن چون توی جلسات اول در مورد همین چیزا حرف میزنن

فیلم ببنید عالیه کتاب شیمی مبتکران بازرگان خاطرم هست خوب توضیح داده بود ولی موازنه یکم نیاز به تمرین ...

بازرگان برای کنکور زیاد از حده و خیلی از جاها میاد چیزی رو میگه که توی پاسخنامه ی کنکور خلافش رو درست میگیره ، کسی باید بازرگان بخونه که قبلش همه ی کتاب ها رو خونده باشه تا بتونه تشخیص بده چیش به درد میخوره چیش به درد نمیخوره